001 -Family

Werkzaamheden Algemene begraafplaats Wilnis


Geplaatst op: 2 oktober 2007
Op de Algemene begraafplaats in Wilnis, wordt op donderdag 4 en vrijdag 5 oktober werkzaamheden uitgevoerd aan een gedeelte van de graven op het katholieke gedeelte.

De graven zullen worden opgehoogd, wat wil zeggen dat de grafmonumenten die zijn verzakt worden opgelicht en dat er grond wordt onder geschoven. Hierna zal het monument weer op de juiste wijze worden teruggeplaatst.

Het is noodzakelijk dat hiervoor de beplanting die op de graven staat wordt verwijderd. Dit is nodig omdat deze werkzaamheden anders niet kunnen worden uitgevoerd.

De beplanting zal zoveel mogelijk worden teruggezet als het nog aan de juiste maten voldoet. Als dit niet mogelijk is zal de beheerder van de begraafplaat contact met de rechthebbende opnemen.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij de beheerder van de begraafplaats mw. Bluemink- Sloesarwij, t. (0297) 28 13 93.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Werkzaamheden Algemene begraafplaats Wilnis

Op de Algemene begraafplaats in Wilnis, wordt op donderdag 4 en vrijdag 5 oktober werkzaamheden uitgevoerd aan een gedeelte van de graven op het katholieke gedeelte. De graven zullen worden opgehoogd, wat wil zeggen dat de grafmonumenten die zijn verzakt worden opgelicht en dat er grond wordt onder geschoven. Hierna … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: