001 -Family

Wat heeft Aalsmeer met Al Gore te maken?


Geplaatst op: 2 oktober 2007
De klimaatverandering staat volop in de belangstelling dankzij “An Inconvenient Truth” van Al Gore, vice-president onder Clinton en presidentskandidaat bij de vorige Amerikaanse verkiezingen. Wat je ook van zijn aanpak vindt, hij heeft de discussie over de “Ongemakkelijke Waarheid” van de invloed van de mens op het klimaat wél wereldwijd op de agenda gekregen. De PvdA wil ook in Aalsmeer de discussie hierover aangaan in een aantal bijeenkomsten dit najaar.

Op woensdag 17 october wordt gestart met de vertoning van de Al Gore-film. Vervolgens gaan we naar praktische vertalingen kijken op plaatselijke niveau. Zoals bekend maakt de PvdA op gemeentelijk niveau onderdeel uit van PACT, het samenwerkingsverband van PvdA, GroenLinks en D66. Daarom is het logisch dat de tweede bijeenkomst, bestaand uit een excursie op een zaterdag in november naar een energiezuinige kas waar warmte -kracht techniek wordt toegepast, georganiseerd zal worden door de plaatselijke PACT-gemeenteraadsfractie.

Als laatste onderdeel van het milieudrieluik is er een grote discussie-avond over het klimaat met Tweede Kamerleden van de drie PACT-partijen: PvdA, GroenLinks en D66.

Nadere bijzonderheden over de tweede en derde bijeenkomst worden tijdig gepubliceerd.

Maar de aftrap wordt gegeven op woensdag 17 october met de vertoning van “An Inconvenient Truth”. Hebt u veel gehoord over deze film maar hem nog nooit bekeken? Dit is uw kans!! Denkt u, het zal mijn tijd wel uitduren, we kunnen toch niets doen. Of bent u juist van mening dat er veel meer moet gebeuren? Desnoods gedwongen door de politiek? Laat uw geluid horen! De PvdA-Aalsmeer wil graag, samen met PACT de discussie met u aangaan.

U bent van harte welkom op woensdag 17 october in Buurthuis Hornmeer, Roerdomplaan, aanvang 20.00 uur. Voor nadere informatie: PvdA-afdeling Aalsmeer tel.nr. 0297 360942 of www.pvda-aalsmeer.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wat heeft Aalsmeer met Al Gore te maken?

De klimaatverandering staat volop in de belangstelling dankzij “An Inconvenient Truth” van Al Gore, vice-president onder Clinton en presidentskandidaat bij de vorige Amerikaanse verkiezingen. Wat je ook van zijn aanpak vindt, hij heeft de discussie over de “Ongemakkelijke Waarheid” van de invloed van de mens op het klimaat wél wereldwijd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: