001 - Bader

Gospelzanger en aanbiddingsleider Martin Brand en band in Mijdrecht


Geplaatst op: 2 oktober 2007
Zondagavond 14 oktober verzorgt gospelzanger Martin Brand met zijn band een avondvullend praise- en gospelconcert in de Meijert in Mijdrecht. De organisatie rekent op een gepassioneerde avond met eigentijdse aanbidding en een eerlijke boodschap. Ook zal het publiek kunnen genieten van Martin’s Nederlandstalige nummers. De avond begint om 19.00. De entree is vrij.

Je bent jong en je wil wat…
Zanger Martin Brand (27) is enthousiast over God. Als gospelartiest treedt Martin wekelijks op ergens in Nederland. Hij wordt terzijde gestaan door zijn vrienden, die voornamelijk professionele muzikanten zijn. Zeven jaar geleden kwam de enthousiaste zanger tot geloof in God en dit heeft zijn leven op z’n kop gezet. De concerten die Martin en zijn band verzorgen mogen rekenen op een groeiende belangstelling. Martin: “Het is gaaf om te mogen groeien als zanger en als band. Wij willen echte volgelingen van Jezus zijn die ons hart heeft gewonnen! Onze liedjes gaan over Hem en over onze reactie op Wie Hij is en wat Hij van ons vraagt. Een mooier beroep zou ik me niet voor kunnen stellen”.

In het dagelijks leven werkt Martin full-time als zanger, spreker en schrijver bij de internationale zendingsorganisatie Operatie Mobilisatie die vooral bekend is van de boekenschepen DOULOS en LOGOS II. Sinds twee jaar is Martin een steeds meer gevraagde zangleider en spreker. Hij heeft worship geleid bij Opwekking, het Flevofestival, de New Wine-conferentie en in tal van jeugdkerken en evenementen in Nederland. De afgelopen twee jaar bracht hij met zijn muzikale vrienden twee Nederlandstalige Gospelalbums uit: “ONGEKEND en “U”. Martins herkenbare teksten gaan over verlangen, levenslust, passie, schuldgevoel, toewijding, hoop, gehoorzaamheid, genade en vertrouwen in God. Martin is blij verrast door alle positieve reacties op de cd. “Ik sta versteld van wat God kan doen door deze muziek. Ik ben dankbaar dat ‘onze’ muziek door Hem wordt gebruikt,” zegt Martin. Zondagavond 14 oktober is iedereen van harte welkom!

Voor meer informatie: Brenda van der Wilt, tel.0297-241144

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gospelzanger en aanbiddingsleider Martin Brand en band in Mijdrecht

Zondagavond 14 oktober verzorgt gospelzanger Martin Brand met zijn band een avondvullend praise- en gospelconcert in de Meijert in Mijdrecht. De organisatie rekent op een gepassioneerde avond met eigentijdse aanbidding en een eerlijke boodschap. Ook zal het publiek kunnen genieten van Martin’s Nederlandstalige nummers. De avond begint om 19.00. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: