001 -Family

Culinaire Venen levert ruim 13.000 euro op voor Kika


Geplaatst op: 1 oktober 2007

Mijdrecht, 1 oktober 2007 – De tweede editie van het culinaire evenement 'De Culinaire Venen', die op 8 september jl. plaats vond, heeft het recordbedrag van 13.400 euro opgebracht voor Kika.

Op de dag zelf kon al een eerste cheque van 10.000 euro worden overhandigd aan directeur Rien Schimmel van Kika. Nadat de afgelopen weken alle kosten en opbrengsten zijn verrekend, bleek het bedrag hoger dan verwacht. Dit is mede te danken aan het feit dat de 10 deelnemende restaurant- en horecabedrijven ook allemaal nog eens 200 euro per bedrijf hebben gedoneerd.

Volgend jaar is er weer een Culinaire Venen en wel op zaterdag 6 september 2008. Wie niet zo lang wil wachten kan ondertussen terecht bij de volgende bedrijven:
Restaurant Boven Water (www.boven-water.nl), Restaurant Rendez Vous (www.rendezvous.nl),
De Plashoeve (www.plashoeve.com), Maison Vinocerf (www.vinocerf.nl), Restaurant Lust (www.lustmijdrecht.nl), Restaurant Le Virage (www.le-virage.nl), Restaurant Meesters (www.restaurantmeesters.nl), Le Canard Sauvage (www.canardsauvage.nl), La Farola (www.lafarola.nl), Restaurant Leenders (www.leenders.com).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Culinaire Venen levert ruim 13.000 euro op voor Kika

Mijdrecht, 1 oktober 2007 – De tweede editie van het culinaire evenement 'De Culinaire Venen', die op 8 september jl. plaats vond, heeft het recordbedrag van 13.400 euro opgebracht voor Kika. Op de dag zelf kon al een eerste cheque van 10.000 euro worden overhandigd aan directeur Rien Schimmel van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: