001 -Family

Workshop Monoprint in Museum De Ronde Venen


Geplaatst op: 1 oktober 2007
Op zaterdag 6 oktober kan je tussen 14.30 - 16.30 uur aanschuiven bij de workshop monoprint door Lida Reurings in Museum De Ronde Venen. Monoprint is de meest simpele druktechniek die er bestaat.

Je kunt het gewoon thuis doen, er is geen pers voor nodig. De term 'mono' betekend dat je er maar één afdruk van kunt maken, terwijl juist een kenmerk van alle andere druktechnieken is dat je er meerdere afdrukken van kunt maken. Toch wordt tijdens de workshop een manier gedemonstreerd om van één afbeelding meerdere praktisch gelijkende afdrukken te maken. Met deze afdrukken kan dan weer verder geëxperimenteerd worden, terwijl je toch een goede druk kunt bewaren. Voor monoprint is geen tekenervaring nodig, het effect is, ook bij een beginner, altijd leuk! Tijdens de workshop zullen we ansichtkaarten gaan maken.

Indien je wil deelnemen, geef dit dan even door aan Patricia Roodenberg op tel. 0297-241563 (tussen 17.00-20.00 uur). Kosten voor deelname aan de workshop zijn slechts € 7,50 p.p. incl. entree en een rondleiding door het museum!

Gratis Rondje Musea!
Op zaterdag 13 en zondag 14 oktober is weer het provinciaal mseumweekend Gratis Ronje Musea. Tijdens dit culturele weekend is Museum De Ronde Venen gratis toegankelijk en kunt u komen luisteren naar mooie, leuke, grappige en interessante verhalen die worden verteld door leden van de vertelkring. Op zaterdag 13 oktober kunt u tevens kijken naar een bijzondere demonstratie glas-in-lood door glaskunstenaar Maarten Brons! Voor meer informatie kijk op: www.museumderondevenen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop Monoprint in Museum De Ronde Venen

Op zaterdag 6 oktober kan je tussen 14.30 - 16.30 uur aanschuiven bij de workshop monoprint door Lida Reurings in Museum De Ronde Venen. Monoprint is de meest simpele druktechniek die er bestaat. Je kunt het gewoon thuis doen, er is geen pers voor nodig. De term 'mono' betekend dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: