001 -Family

HVM Jongens J8D2 weer kampioen


Geplaatst op: 1 oktober 2007

Afgelopen zaterdag werd in de striemende regen en wind bij de Kraaien in Wijde Wormer door de jongens 8D2 van HVM hun eerste kampioensschap binnengehaald voor dit jaar. 

Ook dit maal met overweldigende cijfers, 4 gespeeld, 4 gewonnen, 49 doelpunten voor en 0 tegen. Deze laatste wedstrijd eindigde in een 0-4 winst met 3 doelpunten van Loek Snijders en 1 van Tjomme Fernhout. Naar aanleiding van dit kampioensschap van de voorronde zullen de Mijdrechtse jongens snel weer terug keren in de hoogste klasse van Noord-Holland waar zoals altijd ze de eer van HVM zullen verdedigen. Jongens gefeliciteerd met jullie eerste kampioensschap van dit jaar. Dat er nog vele mogen volgen dit jaar.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

HVM Jongens J8D2 weer kampioen

Afgelopen zaterdag werd in de striemende regen en wind bij de Kraaien in Wijde Wormer door de jongens 8D2 van HVM hun eerste kampioensschap binnengehaald voor dit jaar. Ook dit maal met overweldigende cijfers, 4 gespeeld, 4 gewonnen, 49 doelpunten voor en 0 tegen. Deze laatste wedstrijd eindigde in een 0-4 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: