De Vinken 2 wint van ODO 3

Geplaatst op: 1 oktober 2007
Zaterdag 29 september moest het door De Veensteker gesponsorde 2e team van De Vinken aantreden tegen ODO 3. De Veensteker-equipe heeft tot nu toe 2 punten behaald door de eerste wedstrijd te winnen, maar wist de 2 wedstrijden daarop volgend geen punten mee te nemen naar Vinkeveen. Na een 3-5 achterstand bij rust wist het 2e team van De Vinken de punten toch binnen te halen door met 11-10 te winnen.

Eerst helft sterk verdedigend werk
Coach Jan van de Wees kon beschikken over alle 9 spelers van 2, waarvan in de aanval begonnen: Rudy Oussoren, Rogier Schoenmaker, Annelies Bobeldijk en Joyce Kroon. Verdedigend begonnen: Marcel St. Nicolaas (aanvoerder), Kelvin Hoogeboom, Helene Kroon en Melanie Kroon. ODO opende de score, maar gelukkig wist het eerste aanvalsvak meteen de gelijkmaker te maken, 1-1. Via een fraaie doorloopbal van Melanie Kroon wist De Veensteker-8 voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong te komen. Maar nu wist ODO helaas terug te komen. Ondanks dat De Vinken weer op een voorsprongetje kwamen halverwege de eerste helft was het ODO die, ondanks goed verdedigend werk van De Vinken, voor rust uit kon lopen naar een 3-5 voorsprong.

2e helft goed uit de startblokken
Het 2e team van De Vinken is vorig jaar gepromoveerd naar de 2e klasse en heeft als doelstelling om in de 2e klasse te blijven. Er lagen kansen om 2 punten te pakken en dat ze ervoor wilde werken bleek wel in de 2e helft. Door 4 afstandsschoten en een vrije bal na rust te scoren zonder tegendoelpunt van ODO, was de wedstrijd gekanteld. De 8-5 voorsprong gaf vertrouwen om de 2 punten binnen te halen en er werd hard gewerkt. ODO 3 kwam nog wel terug door 5 x te scoren in de tweede helft en in de laatste minuten werd het nog spannend omdat ze op 1 punt kwamen, maar dat laatste doelpunt maakte ze niet meer. Een 11-10 overwinning en 2 belangrijke punten voor De Vinken 2.

De scores kwamen deze wedstrijd van : Melanie Kroon en Rudy Oussoren beide 3x, Helene Kroon en Rogier Schoenmaker beide 2x en Kelvin Hoogeboom 1x.

Zaterdag 6 oktober om 14.00 uur moet De Vinken 2 spelen tegen Fiks 2 op sportpark De Molmhoek in Vinkeveen.

Zaterdag 29 september moest het door De Veensteker gesponsorde 2e team van De Vinken aantreden tegen ODO 3. De Veensteker-equipe heeft tot nu toe 2 punten behaald door de eerste wedstrijd te winnen, maar wist de 2 wedstrijden daarop volgend geen punten mee te nemen naar Vinkeveen. Na een 3-5 … Lees meer »