001 -Family

Feetselijke onthulling dugouts bij De Vinken


Geplaatst op: 1 oktober 2007
Afgelopen zaterdag werden de dugouts langs het kunstgrasveld van korfbalvereniging De Vinken feestelijk in gebruik genomen.

Hoewel de dugouts er al een paar maanden staan, was er nog niet eerder gelegenheid geweest om deze 'officieel' te onthullen. De dugouts werden daarom voor de belangrijke wedstrijd van De Vinken 1 tegen All Ready 1 met champagne overgoten. Gerrit Brommer, Chris Kooyman en Ries Kroese, de drie heren van de kaartcommissie, deden dat met veel plezier en namen daarna ook nog even plaats in het door hen geschonken 'onderkomen'.

Zij waren het namelijk die de verenging in het voorjaar verraste met de mededeling dat de kaartcommissie door de jaren heen een behoorlijk bedrag bij elkaar gespaard had en dat zij de vereniging uit die pot twee dugouts wilde aanbieden. Een gebaar dat natuurlijk dankbaar aanvaard werd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feetselijke onthulling dugouts bij De Vinken

Afgelopen zaterdag werden de dugouts langs het kunstgrasveld van korfbalvereniging De Vinken feestelijk in gebruik genomen. Hoewel de dugouts er al een paar maanden staan, was er nog niet eerder gelegenheid geweest om deze 'officieel' te onthullen. De dugouts werden daarom voor de belangrijke wedstrijd van De Vinken 1 tegen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: