001 - Bader

Vinken pakt eerste wedstrijdpunten


Geplaatst op: 1 oktober 2007
Zaterdag stond er een belangrijke wedstrijd voor het vlaggenschip op het programma tegen All Ready. De ploeg uit Zierikzee stond samen met De Vinken en Fortissimo onderaan met nul wedstrijdpunten. Vinken wist de wedstrijd te winnen met 16-14 na een ruststand van 8-6. Verdiende winst voor De Vinken dat een maatje te groot was voor All Ready.

Nu of nooit
Een uitgelezen kans om de winst te pakken voor het eerste team van De Vinken. De coach had de beschikking over alle basisspelers. All Ready had, net als Vinken, nog geen wedstrijd gewonnen. En er werd voor eigen publiek gespeeld in Vinkeveen. De wedstrijd begon helaas iets minder voor De Vinken met twee strafworpen tegen, 0-2. Mariska Meulstee scoorde het eerste Vinken doelpunt via een vrije bal, 1-2. De stand bleef gelijk opgaan in het begin van de wedstrijd met regelmatig een strafworp voor beide teams. Beide teams roken hun kans op een eerste overwinning, maar Vinken speelde overtuigender, sneller en nog belangrijker; wist meer te scoren. De ruststand kwam uit op 8-6.

Dug-outs
Voor aanvang van de wedstrijd werden twee dug-outs langs het nieuwe kunstgrasveld, officieel geopend. Deze werden geschonken door de kaartcommissie van De Vinken.

Sterk Vinken in tweede helft
In de tweede helft begon Vinken direct sterk. Deze overwinning was in zicht. Het team, gesponsord door Bouthoorn Tele Training, nam afstand van All Ready. Vinken scoorde vier keer achter elkaar via twee doelpunten van Arjan en twee van Charita, waardoor de stand op 12-7 kwam. Het publiek kon rustig ademen, dit werd niet meer uit handen gegeven. Alleen All Ready gaf niet zo maar op. Het team uit Zierikzee kwam nog terug tot twee doelpunten verschil door een paar afstandsschoten maar echt gevaarlijk werd het niet. De eindstand werd 16-14. De eerste winst is binnen, op naar de volgende wedstrijd tegen SDO op zaterdag 6 oktober om 15.30 uur in Vinkeveen.

Kijk voor meer informatie over De Vinken op www.de-vinken.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinken pakt eerste wedstrijdpunten

Zaterdag stond er een belangrijke wedstrijd voor het vlaggenschip op het programma tegen All Ready. De ploeg uit Zierikzee stond samen met De Vinken en Fortissimo onderaan met nul wedstrijdpunten. Vinken wist de wedstrijd te winnen met 16-14 na een ruststand van 8-6. Verdiende winst voor De Vinken dat een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: