001 - Bader

Oproep fotomateriaal jubileumboek 125 jaar St. Jozefschool


Geplaatst op: 5 oktober 2007
Leraren, leerlingen, oud-leraren en oud-leerlingen (of andere foto-bezitters); wie heeft er nog leuke oude foto’s en/of documenten van zijn of haar schooltijd op de Jozefschool? Ook fotomateriaal van de voormalige R.K. meisjesschool (of zusterschool), de R.K. jongensschool, de Bernadette kleuterschool of R.K. basisschool Vinkenslag (allemaal in de loop der tijd opgegaan in de huidige St. Jozefschool) zijn welkom.

Het gaat ons om foto’s van de hele periode tussen 1883 en 2008. Graag zoveel mogelijk voorzien van uitleg over namen en jaartallen. Liefst met wat achtergrondinformatie en/of leuke wetenswaardigheden of herinneringen erbij. Het moet namelijk een levendig kijk- en leesboek worden waarbij de 125 jarige geschiedenis van de Jozefschool in tijdblokken behandeld wordt. Uw inzending is medebepalend voor het halen van dit doel! Uiteraard wordt uw inzending met de grootste zorg behandeld en geretourneerd. Iedereen die gaat inzenden: vast bedankt!

Graag uw inzendingen o.v.v. ‘Jubileumboek Jozefschool’, voorzien van een retourenveloppe, sturen naar het centrale verzamel-adres:

TWEED BNO
t.a.v. Marcel Straver
Achterbos 105
3645 CC Vinkeveen

Sluitingsdatum is eind oktober. Wie geen originele foto’s durft uit te lenen mag ook volstaan met scans; gelieve er in dat geval op te letten dat de scans voldoende resolutie hebben (voor drukwerk is dit op 100% minimaal 300 dpi).

Digitaal materiaal kan rechtstreeks gemaild worden naar marcel@tweed.nl of op cd of dvd worden verstuurd naar bovengenoemd adres.

N.B. Bijgaand een oude foto van de meisjesschool als voorbeeld van wat we zoeken. Kijk ook eens op www.jozefschoolvinkeveen.nl. U vindt hier al meerdere foto’s uit de oude doos èn u kunt zich hier al aanmelden voor de reünie in april 2008.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oproep fotomateriaal jubileumboek 125 jaar St. Jozefschool

Leraren, leerlingen, oud-leraren en oud-leerlingen (of andere foto-bezitters); wie heeft er nog leuke oude foto’s en/of documenten van zijn of haar schooltijd op de Jozefschool? Ook fotomateriaal van de voormalige R.K. meisjesschool (of zusterschool), de R.K. jongensschool, de Bernadette kleuterschool of R.K. basisschool Vinkenslag (allemaal in de loop der tijd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: