001 - Bader

Potloodtekeningen van Jolanda Schuit


Geplaatst op: 28 september 2007
Jolanda´s potloodtekeningen zijn na diverse jaren bekend geworden in De Ronde Venen. Ook deze zomer heeft Jolanda doorgetekend en met toestemming van de nieuwe eigenaar mogen we hierbij de tekening presenteren.

Jolanda’s specialisatie is zeker het realistisch neerzetten van persoonlijke portretten, natuurlijk van mensen, baby’s, jonge kinderen tot ouderen, maar ook dieren als honden, katten, paarden, vogels. Jolanda tekent graag en met veel plezier, de kunst van het omzetten van de kracht in de mens of het dier in een tekening blijft boeien.

De emotie van de tekening zelf kan worden versterkt door een lijst en passe-partouts van lijstenmakerij Emotion, waardoor een portrettekeningen nog mooier uitkomt door een mooie afwerking, verzorgd door Ruud van den Berg, winkelcentrum Lindeboom te Mijdrecht.

Als er mensen zijn die graag een originele tekening van Jolanda thuis willen, zij maakt in opdracht van een goede foto een zeer gelijkende tekening. Voor meer informatie; jolandaschuit@planet.nl of tel 0297-272260.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Potloodtekeningen van Jolanda Schuit

Jolanda´s potloodtekeningen zijn na diverse jaren bekend geworden in De Ronde Venen. Ook deze zomer heeft Jolanda doorgetekend en met toestemming van de nieuwe eigenaar mogen we hierbij de tekening presenteren. Jolanda’s specialisatie is zeker het realistisch neerzetten van persoonlijke portretten, natuurlijk van mensen, baby’s, jonge kinderen tot ouderen, maar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: