001 - Bader

Laat u verrassen door fietsvereniging De Merel


Geplaatst op: 28 september 2007
Op zondag 7 oktober houdt fietsvereniging De Merel haar laatste toertocht van dit fietsseizoen. Althans de laatste toertocht waaraan ook niet-leden van de vereniging mogen meedoen. De naam van de tocht is Verrassingstour. Wat die verrassing inhoudt? Dat is de route. Laat u verrassen met de route van deze toertocht.

We lichten toch een tipje van de sluier op over de route. Deze gaat rond een grote stad zonder die echt aan te doen. De route is erg afwisselend. Weidegebieden, bosgebieden, lange rechte wegen langs het water, een paar dorpjes, een kasteel, molens, een heuse kunstmarkt: het zit er allemaal in. Plus twee keer een 'beklimming' van een brug over een groot kanaal. De ervaren fietser weet nu wel waar we heen gaan. De route-uitzetters maakten veel werk van deze tocht.

De afstand van deze Verrassingstour bedraagt 100 kilometer. De rit wordt in groepsverband gereden. Dus u rijdt lekker mee in de groep, uit de wind en achter de ruggen van de sterke en ervaren voorrijders. Gereden wordt met een snelheid van 27 à 28 kilometer per uur. Met de wind mee iets daarboven, met de wind tegen wellicht iets langzamer. Iedereen met een redelijke fietsconditie kan mee; met de snelheid wordt met iedereen rekening gehouden. Natuurlijk draagt u een valhelm. Op ongeveer 60 kilometer is er een koffiestop.

De start is om 8 uur bij Café-Bar De Paddestoel, Hofland 33A in Mijdrecht. Leden van De Merel en andere fietsverenigingen betalen 2 euro inschrijfgeld. Niet-leden betalen vanwege de verzekering een euro meer. Kom vanwege de inschrijving graag wat vroeger, zodat we op tijd kunnen vertrekken. TTC De Merel hoopt op 7 oktober veel fietsers te verwelkomen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Laat u verrassen door fietsvereniging De Merel

Op zondag 7 oktober houdt fietsvereniging De Merel haar laatste toertocht van dit fietsseizoen. Althans de laatste toertocht waaraan ook niet-leden van de vereniging mogen meedoen. De naam van de tocht is Verrassingstour. Wat die verrassing inhoudt? Dat is de route. Laat u verrassen met de route van deze toertocht. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: