001 - Bader

Jorrit Bouma uit Mijdrecht in finale BNN's DJ contest


Geplaatst op: 28 september 2007
Jorrit Bouma uit Mijdrecht staat in de finale van BNN’s DJ Contest. Hij mag op 6 oktober zijn skills laten zien tijdens BED, de maandelijkse clubavond van BNN in de Amsterdamse club Hotel Arena. Honderden jonge DJ’s hadden zich afgelopen weken opgegeven voor de DJ Contest van het BNN-programma Los! op 3FM. Los! wordt gepresenteerd door DJ Lucien Foort en hij heeft in Jorrit Bouma één van de vijf finalisten gevonden.

De Mijdrechtse Jorrit Bouma is al van jongs af aan bezig met muziek en mixen. Jorrit heeft al eerder mee gedaan met een DJ contest en heeft deze ook gewonnen. Afgelopen zomer, tijdens de Summer Dance Party kwam hij als beste DJ uit de bus. “Ik ben verschrikkelijk serieus voor wat betreft het draaien. Ik kan er niet tegen als ik tijdens het uitgaan een DJ een truc hoor doen, die ik nog niet kan. Ik wil altijd blijven leren en oefenen”, aldus de 18-jarige Jorrit.

Tijdens de finale van de DJ Contest op 6 oktober nemen onder andere Lucien Foort (BNN), Miljuschka Witzenhausen (TMF) en DJ Baggi Begovic in de jury plaats. Tijdens de finale strijden vijf kandidaten om een exclusief optreden tijdens een uitverkocht BED in december. Bovendien wordt de winnende set gedraaid in het programma Los! en krijgt de winnaar een speciale DJ-clinic van Lucien Foort. De finale start om 20.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Los! is elke zaterdagnacht van 01.00 uur tot 06.00 uur bij BNN op 3FM te horen met aansluitend van 06.00 uur tot 07.00 uur loungen met: Total Los. Meer informatie over de DJ Contest: djcontest.bnn.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Midpoint FM & TV

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jorrit Bouma uit Mijdrecht in finale BNN's DJ contest

Jorrit Bouma uit Mijdrecht staat in de finale van BNN’s DJ Contest. Hij mag op 6 oktober zijn skills laten zien tijdens BED, de maandelijkse clubavond van BNN in de Amsterdamse club Hotel Arena. Honderden jonge DJ’s hadden zich afgelopen weken opgegeven voor de DJ Contest van het BNN-programma Los! … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: