001 -Family

Mogelijke fietsendief aangehouden in Mijdrecht


Geplaatst op: 27 september 2007
Mijdrecht - Een politieman herkende op woensdag 26 september een verdachte en hield hem aan.

Rond 23.00 uur zag een politieman tijdens de surveillance een man over de Hofland in de richting van de Dorpsstraat lopen. Hij meende in de man een verdachte te herkennen die voor fietsendiefstal werd gezocht. De agent keerde zijn auto en verzocht andere collega’s ook die kant op te komen. Zij spraken de verdachte aan en verzochten hem zich te legitimeren. Dat kon hij niet, maar het bleek wel de gezochte verdachte, een 22-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, te zijn.

De verdachte werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Hij is daar ingesloten en zal worden verhoord over zijn betrokkenheid bij enkele fietsdiefstallen. Tevens bleek dat hij nog een boete van €410 of acht dagen vervangende hechtenis open had staan.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mogelijke fietsendief aangehouden in Mijdrecht

Mijdrecht - Een politieman herkende op woensdag 26 september een verdachte en hield hem aan.Rond 23.00 uur zag een politieman tijdens de surveillance een man over de Hofland in de richting van de Dorpsstraat lopen. Hij meende in de man een verdachte te herkennen die voor fietsendiefstal werd gezocht. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: