Hoofdmacht De Vinken pakt wederom geen punten in eerste klasse

Geplaatst op: 25 september 2007

Coach Dirk van der Vliet kon niet met de acht basisspelers van start gaan. Susanne de Wit werd vervangen door Melanie Kroon. Zij vormde samen met aanvoerder Arjan Kroon, Peter Koeleman en Angela Sloesarwij het eerste aanvalsvak.

De ’s Gravenzanders begonnen de wedstrijd sterk door binnen de vijf minuten een voorsprong van twee punten te creëren. Het tweede aanvalsvak bestaande uit Pascal Kroon, Peter Kooijman, Mariska Meulstee en Charita Hazeleger wisten de score snel bij te trekken tot een 2-2 gelijk spel. Daarna werd al vrij snel duidelijk dat ONDO een maatje te groot was geworden. Na een 4-3 voorsprong wist ONDO uit te lopen tot 11-4 ruststand.

De Bouthourn-equipe kon in de tweede helft vaker de korf vinden dan in de eerste helft, maar ONDO bleef ook sterk aanvalspel tonen. Met negen doelpunten voor De Vinken en twaalf voor ONDO in de tweede helft, werd het uiteindelijk een duidelijke winst voor de ploeg uit ’s Gravenzande 23-13.

Zaterdag 29 september staat een belangrijke wedstrijd voor het vlaggenschip te wachten tegen All Ready. De ploeg uit Zierikzee staat samen met De Vinken en Fortissimo onderaan met nul wedstrijdpunten. De wedstrijd zal gespeeld worden op sportpark de Molmhoek te Vinkeveen en zal starten om 15:30.

Afgelopen zaterdag 22 september stond er een moeilijke wedstrijd te wachten voor het eerste team van korfbalvereniging De Vinken. Er moest gespeeld worden tegen het ’s Gravenzandse ONDO. Vorig seizoen wist het vlaggenschip nog twee keer te winnen van de ’s Gravenzanders. Dit maal was ONDO duidelijk de sterkste ploeg. … Lees meer »