001 -Family

Gaslek bij Quaker Chemical Europe


Geplaatst op: 26 september 2007
Uithoorn - Woensdagmiddag 26 september is een bedrijfsgebouw van Quaker Chemical Europe korte tijd ontruimd geweest vanwege een gaslek. Rond 15.00 uur werd de brandweer van Uithoorn gealarmeerd. In één van de kantoorcomplexen van het bedrijf, gelegen aan de Industrieweg in Uithoorn, roken werknemers een sterke gaslucht. 

Toen de brandweer ter plaatse kwam, was het betreffende kantorencomplex inmiddels door de bedrijfshulpverleners (BHV) ontruimd. De brandweer is direct tot meting overgegaan. Daaruit bleek dat het gaslek zich binnen het gebouw begaf en is de toevoer afgesloten. De brandweer heeft de verdere werkzaamheden overgedragen aan het gasbedrijf toen het gevaar was geweken.

Foto's: Jesper Bakker

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Brandweer Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gaslek bij Quaker Chemical Europe

Uithoorn - Woensdagmiddag 26 september is een bedrijfsgebouw van Quaker Chemical Europe korte tijd ontruimd geweest vanwege een gaslek. Rond 15.00 uur werd de brandweer van Uithoorn gealarmeerd. In één van de kantoorcomplexen van het bedrijf, gelegen aan de Industrieweg in Uithoorn, roken werknemers een sterke gaslucht. Toen de brandweer ter … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: