001 -Family

Werkzaamheden Industrieweg Mijdrecht


Geplaatst op: 26 september 2007
Na het uitvoeren van riool- en asfaltwerkzaamheden aan het fietspad van de Industrieweg, zullen er vanaf maandag 24 september a.s. om ca. 14.00 uur t/m ca. vrijdag 19 oktober a.s. asfaltwerkzaamheden aan de rijbaan van de Industrieweg worden uitgevoerd. Het betreft hier het gedeelte tussen de Energieweg en de Ondernemingsweg io Mijdrecht. Het fietsverkeer kan weer gebruik maken van het fietspad langs de Industrieweg.

Voor het wegverkeer, zal de gehele rijbaan van de Industrieweg tussen de Energieweg en de Ondernemingsweg worden afgesloten. De omleidingsroute, Energieweg, Handelsweg/ Ondernemingsweg is hiervoor reeds aangegeven.

Voor lokaal verkeer zullen de aanliggende bedrijventerreinen bereikbaar blijven. De asfaltwerkzaamheden van de Ondernemingsweg zullen gelijktijdig met de werkzaamheden aan de Industrieweg worden uitgevoerd. Als het weer te slecht is om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren zal er worden uitgeweken naar de volgende dagen. We hopen op uw medewerking en vragen uw begrip voor de overlast.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Pieter Wesselse van de afdeling Civieltechnisch Beheer, t. (0297) 29 18 27.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Werkzaamheden Industrieweg Mijdrecht

Na het uitvoeren van riool- en asfaltwerkzaamheden aan het fietspad van de Industrieweg, zullen er vanaf maandag 24 september a.s. om ca. 14.00 uur t/m ca. vrijdag 19 oktober a.s. asfaltwerkzaamheden aan de rijbaan van de Industrieweg worden uitgevoerd. Het betreft hier het gedeelte tussen de Energieweg en de Ondernemingsweg … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: