001 -Family

Sportinformatiemarkt aangepast sporten groot succes


Geplaatst op: 26 september 2007
Op Woensdag 19 september organiseerde Gehandicapten Platform De Ronde Venen in samenwerking met Sportservice Midden Nederland een sportinformatiemarkt voor aangepast sporten. In de sportzalen van het Veenlanden College te Mijdrecht waren demonstraties te zien van diverse aangepaste sporten. De bezoekers speelde zelf ook fanatiek een spelletje mee. Met louter positieve geluiden van de ruim vijftig bezoekers was deze editie een groot succes.

Enthousiasme
Een moeder staat versteld van haar dochter die enthousiast over de judomat buitelt. “Ik wist helemaal niet dat ze dit kon, zo leuk om te zien.” Een enthousiaste sporter kijkt eveneens zijn ogen uit. “Ik weet niet waar ik moet beginnen, ik wil alles uitproberen!” Aan het einde van de avond heeft hij zijn keuze gemaakt: rolstoelhockey bij Kampong in Utrecht.

Zitvolleybal
Sinds een half jaar trainen de zitvolleyballers van sv Veenland iedere donderdagavond in Wilnis. Zij zijn nog dringend op zoek naar spelers om hun team compleet te maken. Kunt het spelletje niet (meer) staand spelen? Dan is dit echt iets voor u!

Wilt u meer weten over het aangepast sporten, neem dan contact op met Judith Meeuwissen, consulent aangepast sporten van Sportservice Midden Nederland 030-7513840 / 06-12949436 of jmeeuwissen@sportservicemiddennederland.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sportinformatiemarkt aangepast sporten groot succes

Op Woensdag 19 september organiseerde Gehandicapten Platform De Ronde Venen in samenwerking met Sportservice Midden Nederland een sportinformatiemarkt voor aangepast sporten. In de sportzalen van het Veenlanden College te Mijdrecht waren demonstraties te zien van diverse aangepaste sporten. De bezoekers speelde zelf ook fanatiek een spelletje mee. Met louter positieve … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: