001 -Family

Top Troje kamp in Nunspeet


Geplaatst op: 26 september 2007
Het halve ledenbestand van paardensport vereniging Troje heeft weer een top weekend beleefd op hun tot nog toe favorieten plekje in Nunspeet bij bungalow park de Witte Wieven

Gelukkigerwijs trof men ook nog super weer dus de activiteiten commissie kon het van te voren uitgestippelde programma helemaal uitvoeren. Alle deelnemers hebben weer heerlijk genoten van de prachtige bossen van de Veluwe. Vele deden dit te paard en weer andere met de benenwagen, fiets of auto. Een ding was voor iedereen duidelijk men moest allemaal bij de gezellige pick nick zien te komen die in het bos stond opgesteld. De paardrijders werden op weg gestuurd met de nodige lekkernijen in hun zadeltas en een ruiterkaart waarop de picknick plek stond aangewezen.

En nu maar zien dat zij daar op tijd zouden arriveren. De niet paardrijders onder ons moesten onderweg diverse opdrachten vervullen waar de Nunspeetse en de Elspeetse bevolking aan mee hebben gewerkt. Menig winkelier maar vooral de groetenboer de kringkoop de kroegbaas maar ook de gewone burgers, hebben zaterdag last gekregen van hun lachspieren. Want de heren moesten voor dameskleding zorgen en de dames voor heren kleding met de daarbij behorende accessoires. Dat ging uiteraard met de nodige grappenmakerij gepaard. Alle bij elkaar gesprokkelde kleding moest tot nader order bewaard worden tot het avond programma. Na dit enerverende onderdeel kwam iedereen aan bij de picknick waar onze club koks alweer klaar stonden met allerlei overheerlijke lekkernijen waar men heerlijk van heeft staan smullen.

Na weer genoeg energie opgeladen te hebben ging men op pad voor het laatste traject. Terwijl de paarden en pony’s lekker genoten van de tocht en de natuur, moesten de niet paardrijdende leden hun schiet kunsten laten zien. Voor deze gelegenheid stonden de kruisbogen en windbuksen klaar en daarmee hield de groep zich een poos mee bezig. Eenmaal terug op locatie kreeg men de opdracht om een mooie show te verzinnen met de bij elkaar gesprokkelde kleding. Nou dat is gelukt verschillende groepjes maakte er een dolle boel van en waarvan een de prijswinnaar kon zijn.

Deze groep ging met een mooie beker voor in hun trofeeën kast naar huis, welke gesponsord was door Transport bedrijf de Dood. Veel te snel stond dit zelfde transport bedrijf, en vele ouders weer klaar om alle paarden terug te brengen naar huis alwaar de lachspieren weer een jaar lang de tijd hebben om bij te komen. Tenminste wat betreft het kamp. Uiteraard zorgt de club tussendoor weer voor allerlei sportieve en gezellige activiteiten. 14-10 wordt de vijfde RABOBANK competitie dressuur gereden en de vierde RABOBANK competitie mennen dressuur.16-10 staat de bus weer heel vroeg klaar om ons naar de grootste paardenmarkt van Europa te brengen in Zuidlaren. 21 oktober organiseert de club een cross-clinic die gegeven wordt door Gert Boonzaaijer

Ook eens zin om kennis te maken met onze gezellige paardensportvereniging bel dan naar ons secretariaat Thea Haak 0297-264821 of kijk op onze website www.paardensportverenigingtroje.nl Daar vindt men foto’s en alle info over onze club .

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Top Troje kamp in Nunspeet

Het halve ledenbestand van paardensport vereniging Troje heeft weer een top weekend beleefd op hun tot nog toe favorieten plekje in Nunspeet bij bungalow park de Witte Wieven Gelukkigerwijs trof men ook nog super weer dus de activiteiten commissie kon het van te voren uitgestippelde programma helemaal uitvoeren. Alle deelnemers … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: