De Baat (2e)

Snelkraak in Abcoude


Geplaatst op: 26 september 2007
Abcoude - Bij een snelkraak werd in de vroege ochtend van woensdag 26 september een grote partij kleding gestolen.

 

Rond 03.55 uur kreeg de politie de melding dat het inbraakalarm van een winkel aan de Stationstraat afging. Onderweg naar de winkel kregen agenten de melding dat het om een daadwerkelijke inbraak ging. Bij de inbraak zouden drie tot vier mannen met twee auto’s betrokken zijn. Het ging om twee grote auto’s, een donkerkleurige en een zilverkleurige, waarin door de mannen kleding werd geladen. Vervolgens werd gemeld dat er nog een derde auto, een donkerkleurige stationwagen, bij betrokken was. De drie auto’s gingen ervandoor in de richting van de Rijksweg A2.

 

Door de politiemeldkamer waren meerdere eenheden van district Rijn & Venen naar de Stationstraat en omgeving gestuurd. Ook politie-eenheden van het korps Amsterdam-Amstelland, korps Gooi en Vechtstreek en van het Korps Landelijke Politiediensten werden ingezet. De vluchtende verdachten werden niet meer aangetroffen.

 

De winkel aan de Stationsstraat bleek te zijn opengebroken. Een grote partij kleding, vrijwel de gehele nieuwe collectie, bleek te zijn gestolen. De 40-jarige Abcoudse eigenaresse van de winkel deed aangifte van de snelkraak. Zij moet nog inventariseren wat er precies is gestolen.

 

Aan getuigen die de snelkraak hebben gezien, de drie auto’s hebben zien vluchten of die de afgelopen tijd iets verdachts hebben gezien op of in de omgeving van de Stationsstraat / Hoogstraat wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Snelkraak in Abcoude

Abcoude - Bij een snelkraak werd in de vroege ochtend van woensdag 26 september een grote partij kleding gestolen.  Rond 03.55 uur kreeg de politie de melding dat het inbraakalarm van een winkel aan de Stationstraat afging. Onderweg naar de winkel kregen agenten de melding dat het om een daadwerkelijke … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: