001 - Bader

Open Dagen Inloophuis ‘t Anker


Geplaatst op: 25 september 2007
Regionaal Inloophuis ’t Anker houdt op donderdagmiddag 27 september en zaterdag 29 september a.s. open huis. Belangstellenden kunnen binnenlopen voor een praatje of om een kijkje te nemen bij de diverse activiteiten en demonstraties. Op zaterdagmiddag treedt bovendien het smartlappenkoor Licht het Anker op.

Het inloophuis biedt een ankerplaats aan mensen met kanker en hun naasten. Iedereen die met kanker in aanraking is gekomen is van harte welkom. Met de open dagen wil ’t Anker laten zien dat men hier in een hartelijke sfeer lotgenoten ontmoet. Ook kunnen gasten zich ontspannen bij activiteiten zoals yoga, klaverjassen, tekenen en schilderen. Ook kan men deelnemen aan workshops en cursussen en worden er regelmatig themabijeenkomsten georganiseerd over bijvoorbeeld vermoeidheid, kanker in het gezin, diëtiek en andere onderwerpen waarmee men te maken krijgt.

Programma
Donderdag 27 september van 14.00 tot 17.00 uur
-inloopmiddag en demonstraties schilderen en windowcolor

Zaterdag 29 september van 11.00 tot 15.00 uur
-demonstraties digitale fotobewerking en windowcolor
-optreden smartlappenkoor Licht het Abker (van 14.00-15.30 uur)

Over Inloophuis 't Anker
Regionaal Inloophuis ’t Anker wil mensen met kanker en hun naasten een open huis bieden,
waar zij alleen of met anderen in een rustige sfeer kunnen ontspannen, contacten met lotgenoten kunnen hebben, informatie kunnen uitwisselen en aan activiteiten kunnen deelnemen. Regelmatig worden er ook thema-avonden georganiseerd. Elke dinsdag van 10-16 uur en donderdags van 10-15.30 uur kunt u terecht. Kijk voor actuele informatie op www.inloophuishetanker.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open Dagen Inloophuis ‘t Anker

Regionaal Inloophuis ’t Anker houdt op donderdagmiddag 27 september en zaterdag 29 september a.s. open huis. Belangstellenden kunnen binnenlopen voor een praatje of om een kijkje te nemen bij de diverse activiteiten en demonstraties. Op zaterdagmiddag treedt bovendien het smartlappenkoor Licht het Anker op. Het inloophuis biedt een ankerplaats aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: