001 - Bader

Kunstwerken Inloophuis ’t Anker te zien in bibliotheek Mijdrecht


Geplaatst op: 25 september 2007
Van 1 oktober tot 3 november a.s. is in de bibliotheek in Mijdrecht een expositie te zien van kunstwerken die zijn vervaardigd door de schilder- en tekengroep van Inloophuis 't Anker, onder leiding van de bekende Vinkeveense kunsterares/docente Annie Overbeeke.

De schilder- en tekenlessen zijn bijzonder populair onder de gasten van ’t Anker. Eerder was al kunst te zien van deze groep in het gemeentehuis van de Ronde Venen en in het kantoor van Rabobank Veenstromen aan de Bozenhoven.

De nieuwe expositie toont behalve schilder- en tekenkunst ook zelfgemaakte maskers.

Over Inloophuis 't Anker
Regionaal Inloophuis ’t Anker wil mensen met kanker en hun naasten een open huis bieden,waar zij alleen of met anderen in een rustige sfeer kunnen ontspannen, contacten met lotgenoten kunnen hebben, informatie kunnen uitwisselen en aan activiteiten kunnen deelnemen. Regelmatig worden er ook thema-avonden georganiseerd. Elke dinsdag van 10-16 uur en donderdags van 10-15.30 uur kunt u terecht. Kijk voor actuele informatie op www.inloophuishetanker.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kunstwerken Inloophuis ’t Anker te zien in bibliotheek Mijdrecht

Van 1 oktober tot 3 november a.s. is in de bibliotheek in Mijdrecht een expositie te zien van kunstwerken die zijn vervaardigd door de schilder- en tekengroep van Inloophuis 't Anker, onder leiding van de bekende Vinkeveense kunsterares/docente Annie Overbeeke.De schilder- en tekenlessen zijn bijzonder populair onder de gasten van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: