001 -Family

Nieuw nummer ‘Politie & U’ is uit


Geplaatst op: 24 september 2007
Het nieuwe nummer van de politiekrant ‘Politie&U’ valt eind september in de brievenbus. De ‘Politie&U’ verschijnt een aantal malen per jaar en wordt huis-aan-huis in de provincie Utrecht verspreid.

In dit nummer is te lezen wat de politie doet met aangifte, hoe je aangifte moet doen en waarom je aangifte moet doen. Ook is er aandacht voor de website, ditdoenwij.nl. Op deze website informeren wij u over onze taken en werkzaamheden. Nieuw op deze website is een weblog met de belevenissen van een rechercheteam uit Nieuwegein. Daarnaast geven wij inzage hoe onderzoeken verlopen en hoe we tot oplossingen komen.

Naast de website en de politiekrant houden wij u de komende tijd ook op andere manieren op de hoogte van de werkzaamheden van de politie. Op Bingo FM en Radio M zullen in oktober en november de hele dag radiospotjes uitgezonden worden. Verder zullen gedurende een periode van zes weken stadsbussen in Utrecht en Amersfoort en streekbussen in de regio rijden met daarop uitingen van de Politie Utrecht.

Klik hier voor het vorige nummer.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuw nummer ‘Politie & U’ is uit

Het nieuwe nummer van de politiekrant ‘Politie&U’ valt eind september in de brievenbus. De ‘Politie&U’ verschijnt een aantal malen per jaar en wordt huis-aan-huis in de provincie Utrecht verspreid. In dit nummer is te lezen wat de politie doet met aangifte, hoe je aangifte moet doen en waarom je aangifte … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: