001 -Family

Feestelijke opening nieuwe velden Qui Vive op 6 en 7 oktober a.s.


Geplaatst op: 24 september 2007
Bij Hockeyclub Qui Vive staat het weekend van 6 en 7 oktober a.s. geheel in het teken van de feestelijke opening van de nieuwe kunstgrasvelden. Deze nieuwe velden waren noodzakelijk om het steeds groter aantal leden (inmiddels bijna 1000) te kunnen accommoderen en om de faciliteiten van de club aan te passen aan de eisen van hedendaagse hockey.

De feestelijkheden rondom de opening worden verdeeld over twee dagen. Beide dagen bieden veel muziek, activiteiten, informatie, hapjes en drankjes en uiteraard veel hockey.

Dag 1 (zaterdag 6 oktober a.s.) staat in het teken van de jeugd en van informatie. Er vinden tussen 15.00 en 18.00 uur diverse clinics voor de C- en D-leden plaats (gegeven door de spelers van Heren en Dames 1) waarbij mooie prijzen te winnen zijn. De aanwezige kinderen krijgen ook consumptiebonnen (voor drankjes en lekkere hapjes) die ze de volgende dag kunnen inleveren. Verder zijn alle sponsoren aanwezig om zich te presenteren aan de vereniging. Uiteraard biedt deze eerste feestdag veel muziek, hapjes en drankjes en gezelligheid.

Dag 2 (zondag de 7e) staat in het teken van de officiële opening zelf. Er wordt een groepsfoto gemaakt van zoveel mogelijk leden, de prijsuitreiking van de clinics van zaterdag vindt plaats en er is levende muziek. En ook op deze dag zijn de jeugdleden welkom: er is ondermeer een stormbaan en een popcornmachine voor de jongste jeugd, en de oudere jeugd (en de volwassenen) kunnen genieten van de spannende thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1 (de wedstrijd van Heren 1 wordt live van professioneel commentaar voorzien). Voorafgaand aan de wedstrijd van Dames 1 nemen wethouder Jeroen Verheijen en voorzitter Rick Moorman veld 4 officieel in gebruik. Zij openen ook, voorafgaand aan de wedstrijd van Heren 1, officieel veld 1. Na de wedstrijden zijn alle leden (jong én oud!) van harte welkom op de thé dansant.

Het uitgebreide programma van beide dagen is te vinden op de site van Qui Vive (www.quivive.nl). Alle leden, geïnteresseerden, ouders, vrienden, vriendinnen en bekenden zijn van harte welkom om op deze dagen aanwezig te zijn! Sterker nog: de organisatie rekent op uw aanwezigheid, het gaat immers om úw club! U wordt verzocht, zoveel mogelijk te carpoolen of met de fiets te komen aangezien de parkeerdrukte op deze dagen groot zal zijn. Komt u toch met de auto, dan kunt u parkeren bij de kerk in De Kwakel, er geldt namelijk een parkeerverbod langs de Vuurlijn.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestelijke opening nieuwe velden Qui Vive op 6 en 7 oktober a.s.

Bij Hockeyclub Qui Vive staat het weekend van 6 en 7 oktober a.s. geheel in het teken van de feestelijke opening van de nieuwe kunstgrasvelden. Deze nieuwe velden waren noodzakelijk om het steeds groter aantal leden (inmiddels bijna 1000) te kunnen accommoderen en om de faciliteiten van de club aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: