001 - Bader

Qui Vive Dames 1 te sterk voor Terriërs


Geplaatst op: 24 september 2007
Op een mooie nazomerzondag trad Qui Vive Dames 1 thuis aan tegen Terriërs Dames 1. De verwachtingen waren hoog gespannen, aangezien de confrontaties in het voorgaande seizoen wedstrijden waren waarin beide teams vele kansen creëerden.

Terriërs begon verrassend fel. Met een hoog baltempo en volle druk bracht het Qui Vive de eerste 5 minuten enigszins uit evenwicht. Qui Vive herstelde zich echter snel, mede door de strak opgezette verdediging onder leiding van keepster Ellis Rondel, die overigens ook een strafbal subliem het doel uit heeft gekeken. Imke gaf Qui Vive opnieuw energie, nadat ze een geweldige soloactie maakte vanaf de 23-meterlijn richting het goal van de tegenstander. Na een aantal gewaagde passeerbewegingen maakte ze haar actie compleet door de bal met keeper en al in de goal te leggen.

Opvallend was de fitte uitstraling en overtuiging van Terriërs: tot nog toe is Qui Vive niet een dergelijke conditioneel sterk team tegengekomen in de competitie. Na een goede en scherpe voorbereiding in Gent, het Amsterdamse Bos en natuurlijk Uithoorn, ziet ons team er fysiek en conditioneel goed uitgerust uit maar mede doordat Terriërs ook conditioneel goed uit de voorbereiding is gekomen, ontbrak in de tweede helft het fysieke breekpunt van de tegenstander, waar wij tot op heden gretig gebruik van hebben weten te maken bij vorige tegenstanders. Dit zorgde voor enkele ongecontroleerde situaties, maar ook voor veel kansen voor beide partijen. De terriërs lieten de kansen volledige onbenut, daar waar Qui Vive met een verbluffende counter het tweede doelpunt scoorde. Een goede pass van Emma Douqué gaf Eva Abrahams de kans deze counter te verzilveren. Dit maakte de eindstand 2-0.

Volgende week neemt Qui Vive Dames 1 het, om 12.45u in Alkmaar, op tegen Alkmaar Dames 1. We zien u graag langs de lijn.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Qui Vive Dames 1 te sterk voor Terriërs

Op een mooie nazomerzondag trad Qui Vive Dames 1 thuis aan tegen Terriërs Dames 1. De verwachtingen waren hoog gespannen, aangezien de confrontaties in het voorgaande seizoen wedstrijden waren waarin beide teams vele kansen creëerden. Terriërs begon verrassend fel. Met een hoog baltempo en volle druk bracht het Qui Vive … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: