001 -Family

Qui Vive Heren 1 wint overtuigend van Groningen


Geplaatst op: 24 september 2007
Afgelopen zondag moesten de heren van Qui Vive aantreden tegen Groningen. Na de twee winstpartijen ging Qui Vive met voldoende zelfvertrouwen de wedstrijd in.

Het was Groningen dat in de eerste tien minuten de beste kansen kreeg, maar het was steeds de uitstekend keepende Harm Bruin die Qui Vive op de been hield. Na deze eerste tien minuten kreeg Qui Vive wat meer grip op de wedstrijd wat ook resulteerde in een kans. Een mooie actie op het middenveld van Wouter Otto zorgde ervoor dat de bal terecht kwam bij de vrijstaande Tim van der Aakster die de keeper omspeelde en fraai scoorde. Niet veel later was het weer raak voor de mannen van Qui Vive, een lange corner van Stephan Schrauwers zorgde ervoor dat Joost van Eyk de 2-0 kon binnen tippen. De wedstrijd bleef in evenwicht en beide teams kregen een aantal goede kansen, alleen was het Qui Vive die hier beter mee omging. Vlak voor rust maakte wederom Tim van der Aakster de 3-0 wat ook de ruststand was.

Na de rust was het verzet van de mannen uit het hoge noorden gebroken, en dat zorgde dan ook voor een flink aantal kansen voor Qui Vive. De mooiste goal van de dag kwam op naam van de sterk spelende Wouter Otto, hij kreeg de bal op de middenlijn er maakte via een fantastische solo de 4-0. De 5-0 kwam wederom op naam van Joost van Eyk die weer via een tip in scoorde, op prachtig aangeven van Sven Galjaardt. Een kwartier voor tijd maakte Tim van der Aakster zijn derde van de middag nadat Yle Leuvelink goed was doorgegaan op de linkerkant en de bal speelde naar de vrijstaande van der Aakster. In de slotminuut zorgde Jasper de Waal nog voor de bekende kers op de taart, hij maakte een uitstekend uitgevoerde strafcornervariant van Erik Otto beheerst af.

Door deze mooie overwinning doet Qui Vive nog steeds boven in de overgangsklasse A mee, en gaat het volgende week naar Rotterdam voor de topper tegen Victoria.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Qui Vive Heren 1 wint overtuigend van Groningen

Afgelopen zondag moesten de heren van Qui Vive aantreden tegen Groningen. Na de twee winstpartijen ging Qui Vive met voldoende zelfvertrouwen de wedstrijd in. Het was Groningen dat in de eerste tien minuten de beste kansen kreeg, maar het was steeds de uitstekend keepende Harm Bruin die Qui Vive op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: