001 - Bader

Nieuw seizoen voor VV Atalante


Geplaatst op: 24 september 2007
Deze week speelt Atalante haar eerste wedstrijden in het nieuwe seizoen 2007-2008.

Op vrijdag bijten dames 1 en heren 2 het spits af in de Boei. De Haaxman/Verbruggen dames werden vorig seizoen kampioen maar omdat het dit seizoen met een flinke verjonging te maken heeft, werd besloten nog een keer in de promotieklasse uit te komen. Het wordt een flinke klus voor de dames van nieuwe trainer/coach Sjaak Immerzeel. Ook de A-side mannen werden kampioen en promoveerden naar de 2de klasse, nu kunnen ze bewijzen dat ze er echt thuis horen. De Mulder mannen van 1 spelen zaterdag uit tegen het Amersfoortse Forza en de dames van 2 met nieuwe sponsor Oudenallen Fourages & Transport, gaan vrijdag in de 1ste klasse van start tegen VV Amsterdam.

Dit seizoen brengt Atalante een extra herenteam op de been. In totaal zijn er 5 dames-, 5 heren-, 4 aspiranten- en 3 miniteams die competitie gaan spelen. Ook de recreantengroep doet het goed en wordt steeds groter. Maar het is vooral de miniafdeling die uit de pan groeit. Dat is echt een resultaat van de vele acties op de basisscholen zoals het jaarlijkse Aparts basisscholentoernooi, de trainingen door een topvolleyballer, en de vakantiespeelweek. Eind oktober krijgen de 4 basisscholen in Vinkeveen en Waverveen maar liefst 12 dagen les van nationale topvolleyballer Rick Wiggers, die momenteel bij Martinus in Amstelveen balt. Op 14 en 21 november volgt aansluitend het jaarlijkse zeer succesvolle Aparts basisscholentoernooi met een deelname van zo’n 250 kinderen.

Lees meer op www.vv-atalante.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuw seizoen voor VV Atalante

Deze week speelt Atalante haar eerste wedstrijden in het nieuwe seizoen 2007-2008. Op vrijdag bijten dames 1 en heren 2 het spits af in de Boei. De Haaxman/Verbruggen dames werden vorig seizoen kampioen maar omdat het dit seizoen met een flinke verjonging te maken heeft, werd besloten nog een keer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: