Blamerende nederlaag CSW

Geplaatst op: 24 september 2007
CSW heeft zaterdag zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. En niet zomaar een nederlaag want met maar liefst 6-1 gingen de Wilnissers ten onder in Langbroek tegen SVL.

Een duidelijke nederlaag waar niets op af te dingen viel. Van begin tot eind was het SVL dat de wedstrijd bepaalde en veel scherper en feller was dan het slappe CSW. In de beginfase van de wedstrijd kwam CSW al een paar keer goed weg maar onnauwkeurig afwerken en doelman Dennis Prins voorkwamen dat CSW al snel op achterstand werd gezet. Sterker nog CSW kwam na een minuut of twintig spelen zelfs op voorsprong. Een bekeken pass van Jay Wijngaarden bracht Nick de Vink oog in oog met de keeper. De Vink rondde keurig af en bracht CSW op voorsprong.

Even leek het erop dat CSW wat beter in de wedstrijd begon te komen maar dit was van zeer korte duur. SVL kwam dan ook op slag van rust verdiend gelijk. Uit een ingooi kon de bal niet goed worden weggewerkt en dit werd genadeloos afgestraft. Na rust dacht iedereen dat CSW wel even uit een ander vaatje zou tappen maar niets was minder waar. Het was SVL dat de baas bleef op het veld en dat ook in de stand uit ging drukken. Een vrije trap vanaf de zijkant kwam voor de voeten van de geheel vrijstaande spits die vervolgens beheerst inschoot.

Vlak hierna de genadeklap voor CSW. Een vrije trap werd door Dennis Prins schitterend uit de kruising getikt maar op de rebound was ook hij kansloos. Trainer Dennis v.d. Ing trachtte door drie wissels in te brengen het tij nog te keren. CSW ging alles op alles zetten en SVL kon volop profiteren van de geboden ruimtes.

Binnen een mum van tijd stonden de 4-1 en 5-1 op het bord na prima uitgespeelde aanvallen. CSW kon hier werkelijk helemaal niets tegenover stellen. Vlak voor tijd werd het zelfs nog erger voor CSW toen de eindstand op 6-1 werd bepaald. CSW staat weer met beide benen op de grond en hopelijk is dit een harde les geweest.

A.s. zaterdag is CSW vrij en wordt donderdag 27 september op eigen veld geoefend tegen Kamerik om 20.00 uur.

CSW heeft zaterdag zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. En niet zomaar een nederlaag want met maar liefst 6-1 gingen de Wilnissers ten onder in Langbroek tegen SVL. Een duidelijke nederlaag waar niets op af te dingen viel. Van begin tot eind was het SVL dat de wedstrijd bepaalde … Lees meer »