001 - Bader

Aalsmeer Bloemen Tour komt eraan


Geplaatst op: 24 september 2007
Stichting Aalsmeer Bloemen Tour organiseert zaterdag 6 oktober de Aalsmeer Bloemen Tour. We gaan dan met 300 vrachtwagens begeleid door 120 motoren met aan boord zo’n 180 mensen met een beperking, weer rijden.

Dit zijn deelnemers van ons Tweede Thuis rondom Aalsmeer en de Hartekamp uit Heemstede.

Alle deelnemers worden opgehaald met bussen van Connexxion, vervolgens worden ze naar de bloemenveiling en van Zaal transport gebracht waar ze een warm onthaal krijgen.

De vrachtwagens staan dan inmiddels opgesteld en de kennismaking gaat beginnen.

Fireball’s disco draait al lekker en het feest gaat nu beginnen.

Om 11:00 uur verwelkomen we de burgemeester en de wethouder. Na de opening van de burgemeester gaan de eerste auto’s vertrekken, voorafgegaan door de Motoren van “Motovatie” uit Amstelveen, Politie Voertuigen Groep Nederland, Motor Begeleidings Team en Christian Motor Cyclist politie, ambulance en brandweer.

Keep Them Rolling en de Hummerclub.

Aalsmeer Bloemen Tour gaat in 7 konvooi’s rijden.

De rit gaat van Alsmeer naar Noordwijk.Als jullie nou tussen 12 uur en 15 uur niks te doen hebben en jullie horen de konvooi’s aankomen aarzel dan niet en kom naar buiten om te zwaaien vinden de deelnemers helemaal te gek, en voor de autogekken onder de Aalsmeerders en Kudelstaarters, er rijden pracht exemplaren mee, grote dikke vette 8 pitters met open uilaat, maar ook prachtige nostalgische auto’s Ook hele bekende namen van TV zoals de trailer van “blik op de weg” (Leo de Haas) rijd mee, kortom bewoners van Aalsmeer, Rijsenhout,Nieuw-Vennep, Lisse, Sassenheim,Kudelstaart kom langs de route staan en zwaaien maar. Een oproep aan alle deelnemende chauffeurs, graag tussen 9.00 en 9.30 uur op de bloemenveiling aanwezig te zijn.In de tussen liggende tijd zullen de bussen van Connexxion de deelnemers ophalen van stichting “Ons Tweede Thuis”, zodra de deelnemers binnen zijn gaat Combi foto Steegman de deelnemers fotograferen.Daarna komt het Show en Jachthoorn Korps Kudelstaart in actie, dan barst het feest inmiddels echt los.

Na een gezellige bijeenkomst op het veilingterrein zal burgemeester Litjens het startsein geven.

En dan is het niet meer te houden als de eerste wagen heeft gestart, dan is het ready for take off en fasten your seatsbelt. Het eerste konvooi begint te rijden en dan volgt er elk kwartier een konvooi

Na twee uur rijden komt het hele circus weer terug, de spanning is van iedereen af en nog even bijpraten hoe leuk het was onderweg naar al die lieve mensen die zwaaien.

En afgelopen is het allerminst wat te denken van optredens van de Don’t mind cover band en de XF480 band, nog even lekker door feesten en polonaise lopen.

De start is om 11:00 uur vanaf de bloemenveiling en rond 12:30 uur gaan de laatste kovooien weg bij van Zaal transport aan de Poelweg.

De organisatie hoopt en verwacht vooral langs de route veel mensen heel veel mensen want met elkaar gaan we er voor deze mensen een grandioos weekend van maken.

Alvast de groeten en tot zaterdag 6 oktober.

De organisatie is in handen van Stichting Aalsmeer Bloemen Tour. Voor informatie kijk op www.aalsmeerbloementour.tk of bel0613 91 77 02

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeer Bloemen Tour komt eraan

Stichting Aalsmeer Bloemen Tour organiseert zaterdag 6 oktober de Aalsmeer Bloemen Tour. We gaan dan met 300 vrachtwagens begeleid door 120 motoren met aan boord zo’n 180 mensen met een beperking, weer rijden. Dit zijn deelnemers van ons Tweede Thuis rondom Aalsmeer en de Hartekamp uit Heemstede. Alle deelnemers worden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: