001 -Family

Man ziet zijn eigen fiets fietsen


Geplaatst op: 21 september 2007
Wilnis - Op donderdag 20 september kwam een Wilnisser zijn onlangs gestolen fiets tegen.

Een 18-jarige jongeman uit Wilnis zette zijn oranje fiets op zaterdag 15 september rond 22.00 uur bij een bushalte op de Pieter Joostenlaan en deed deze op slot. Toen hij enkele uren later terugkwam, was zijn fiets verdwenen.

Op donderdag 20 september rond 12.30 uur zag de moeder van de Wilnisser de gestolen fiets op de Burgemeester Padmosweg staan. De fiets was afgesloten met een kettingslot. De moeder belde haar zoon en hij ging naar de Burgemeester Padmosweg. De politie werd gewaarschuwd en kwam eveneens ter plaatse.

De 18-jarige jongeman kon met een aankoopbewijs aantonen dat de fiets inderdaad van hem was. Met een eigen slijptol ‘bevrijdde’ de Wilnisser zijn fiets van het kettingslot en ging met zijn rechtmatige eigendom naar huis. Het is onbekend gebleven wie de fiets afgesloten op de Burgemeester Padmosweg had neergezet.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man ziet zijn eigen fiets fietsen

Wilnis - Op donderdag 20 september kwam een Wilnisser zijn onlangs gestolen fiets tegen. Een 18-jarige jongeman uit Wilnis zette zijn oranje fiets op zaterdag 15 september rond 22.00 uur bij een bushalte op de Pieter Joostenlaan en deed deze op slot. Toen hij enkele uren later terugkwam, was zijn … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: