Help de politie, wie heeft iets gezien of herkent de scooters ?!


Geplaatst op: 22 september 2007
Mijdrecht - Op woensdag 19 september meldde een jongen dat op dinsdagavond 18 september was geprobeerd hem van zijn scooter te beroven.

Op dinsdagavond rond 19.40 uur reed een 17-jarige jongen uit Mijdrecht met zijn scooter over het fietspad op de Granaat. In de tweede bocht vlak bij de brug, hoorde hij twee brommers aankomen. Vervolgens werd er hard tegen de achterkant van zijn scooter aangetrapt, waardoor de Mijdrechter onderuit ging en over het fietspad schoof. Hij zag dat één van de verdachten naar zijn scooter rende, kennelijk om er daarmee vandoor te gaan. De Mijdrechter bedacht zich geen moment, schoot overeind en rende met veel kracht tegen de verdachte op. Daarbij raakte hij met zijn elleboog het scherm van de integraalhelm van de verdachte, waardoor die barstte. Het slachtoffer sprong direct op zijn eigen scooter en ging ervandoor. Het slachtoffer liep naast de schrik door de valpartij letsel aan zijn knieën en aan een hand op.

De verdachten reden op twee brommers: Gilera, type Runner, matzwart van kleur en zij waren op dat moment niet voorzien van een kenteken. Beide bestuurders hadden zwart lederen handschoenen aan en hadden een donkere integraalhelm op. Eén van deze helmen was voorzien van strepen/vlammen.

Aan getuigen van deze poging tot straatroof of mensen die menen de verdachten te (her-)kennen, mogelijk aan de hand van het bromfietstype, het kapotte scherm van de integraalhelm of de strepen/vlammen op de integraalhelm, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Help de politie, wie heeft iets gezien of herkent de scooters ?!

Mijdrecht - Op woensdag 19 september meldde een jongen dat op dinsdagavond 18 september was geprobeerd hem van zijn scooter te beroven. Op dinsdagavond rond 19.40 uur reed een 17-jarige jongen uit Mijdrecht met zijn scooter over het fietspad op de Granaat. In de tweede bocht vlak bij de brug, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: