001 -Family

Brandweer Aalsmeer opent deur voor politie.


Geplaatst op: 19 september 2007

Aalsmeer - Om 16.22 werd de brandweer van Aalsmeer gealarmeerd voor het openen van een deur voor de politie in de Edisonstraat in Kudelstaart.

De brandweer kreeg van de AC door dat ze met prioriteit 1 mochten rijden. Hierdoor was de brandweer snel ter plaatse. De politie had de hulp nodig om binnen te komen in de woning. In de woning zou een verwarde mevrouw zitten. De vrouw reageerde niet op de politie. De brandweer probeerde eerst met een koevoet de deur open te maken om zo min mogelijk geluid te maken. Helaas lukte het niet op deze manier om de deur open te maken. Daarom werd er een stootbok gebruikt om de deur te forceren. De deur ging na een paar stoten open. De politie is de woning binnen gegaan en heeft de vrouw even mee genomen naar het politiebureau.

Door het gebruik van de stootbok is er een raam gesneuveld. De brandweer heeft nog de glasscherven opgeruimd. De politie zorgde voor het afdichten van het raam.

Foto's: Edwin van Willegen

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Edwin van Willegen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brandweer Aalsmeer opent deur voor politie.

Aalsmeer - Om 16.22 werd de brandweer van Aalsmeer gealarmeerd voor het openen van een deur voor de politie in de Edisonstraat in Kudelstaart. De brandweer kreeg van de AC door dat ze met prioriteit 1 mochten rijden. Hierdoor was de brandweer snel ter plaatse. De politie had de hulp nodig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: