De Baat (3e)

Snorfietser veel te hard op rollerbank


Geplaatst op: 19 september 2007
Mijdrecht - Op dinsdag 18 september bracht een snorfiets bij een controle op de rollerbank een snelheid van 71 km/u op de meter; het wettelijke maximum is 25 km/u.

Rond 16.45 uur zagen politiemensen een scooter over de Tweede Zijweg rijden. Het viel hen op dat de bestuurder geen helm droeg, de scooter geen kenteken had en hij met een behoorlijke snelheid reed. De agenten gingen achter de bestuurder, een 18-jarige jongeman uit Waverveen, aan en zetten hem aan de kant.

De scooter bleek volgens de kentekenpapieren een snorfiets te zijn, maar de kentekenplaat die de Wavervener onder zij buddyseat had, was voor een bromfiets afgegeven. De snorfiets werd voor technisch onderzoek ingenomen. Op de rollerbank bracht de snorfiets een maximumsnelheid van 71 km/u op de klok, bijna drie keer het wettelijke maximum van 25 km/u. Tegen de Wavervener wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Snorfietser veel te hard op rollerbank

Mijdrecht - Op dinsdag 18 september bracht een snorfiets bij een controle op de rollerbank een snelheid van 71 km/u op de meter; het wettelijke maximum is 25 km/u.Rond 16.45 uur zagen politiemensen een scooter over de Tweede Zijweg rijden. Het viel hen op dat de bestuurder geen helm droeg, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: