001 -Family

Alcomobilisten in Mijdrecht en Woerden


Geplaatst op: 19 september 2007
Mijdrecht/Woerden - In de nacht van dinsdag 18 op woensdag 19 september werden drie automobilisten aangehouden omdat zij te diep in het glaasje hadden gekeken.

Net na middernacht reed een 50-jarige automobiliste uit Rijsenhout slingerend over de Veenweg in Mijdrecht. Zij bleek te veel te hebben gedronken en werd aangehouden. De ademanalyse resulteerde in 360 ug/l, meer dan anderhalf keer de maximaal toegestane hoeveelheid van 220 ug/l. Tegen de Rijsenhoutse is proces-verbaal opgemaakt en zij kreeg een rijverbod van drie uur.

Rond 00.15 uur viel een 51-jarige automobiliste uit Woerden op de Ridderstraat op doordat een achterlicht van haar auto niet werkte. Toen agenten haar aanspraken, roken zij een sterke alcohollucht. De Woerdense werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Bij de ademanalyse blies zij 400 ug/l, bijna het dubbele van het maximaal toegestane. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt, zij kreeg een rijverbod van drie uur en een bekeuring voor het kapotte achterlicht.

Ook in Woerden, maar nu rond 01.40 uur, werd op de Oudelandseweg een 54-jarige automobiliste uit Kamerik gecontroleerd. Ook zij had te veel aan Bacchus geofferd en werd aangehouden. Bij de ademanalyse ‘scoorde’ zij 330 ug/l, precies anderhalf keer het wettelijke maximum. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt en met een rijverbod van twee uur mocht zij het politiebureau verlaten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Alcomobilisten in Mijdrecht en Woerden

Mijdrecht/Woerden - In de nacht van dinsdag 18 op woensdag 19 september werden drie automobilisten aangehouden omdat zij te diep in het glaasje hadden gekeken. Net na middernacht reed een 50-jarige automobiliste uit Rijsenhout slingerend over de Veenweg in Mijdrecht. Zij bleek te veel te hebben gedronken en werd aangehouden. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: