001 -Family

Kwinkslag begint weer aan nieuw seizoen


Geplaatst op: 19 september 2007
Het is weer zover Kwinslag BV te Vinkeveen begint weer aan een nieuw seizoen. U bent van harte welkom om op iedere donderdag in De Boei te Vinkeveen te komen spelen.

Van 7 tot 8 uur is de jeugd ( 8-17 jaar) van harte welkom waar zij onder begeleiding van onze trainer Kenneth het badmintonspel kunnen leren of nog beter kunnen gaan spelen.

Van 8-9 uur is er training voor de senioren die competitie spelen en voor diegene die nog beter willen leren spelen.

Van 9 tot 11 uur is er vrij spelen voor ieder die dit wil. Heeft U geen racket dan hebben wij deze. Als U het spel leuk gaat vinden dan kunt U ook van Kenneth extra training krijgen als U dit wilt of leuk vind.
Voor de meer fanatieke spelers is er ook de mogelijkheid om competitie te spelen wij hebben momenteel 2 teams die dit al doen.
Na het spelen is iedereen van harte welkom aan de bar om onder het genot van een drnakje het spel nog eens door te nemen of gewoon gezellig bij te praten.

Dus hopelijk zien wij U de komende donderdagen op de baan in de Boei.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kwinkslag begint weer aan nieuw seizoen

Het is weer zover Kwinslag BV te Vinkeveen begint weer aan een nieuw seizoen. U bent van harte welkom om op iedere donderdag in De Boei te Vinkeveen te komen spelen. Van 7 tot 8 uur is de jeugd ( 8-17 jaar) van harte welkom waar zij onder begeleiding van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: