001 - Bader

Volle bak tijdens ruiterbewijs examen op locatie van Stal Zadelpret en P.s.v. Troje


Geplaatst op: 19 september 2007
Afgelopen zondag 16 september was het al vroeg een drukte van belang bij Stal Zadelpret

Vele deelnemers van Stal Zadelpret en paardensport vereniging Troje en van diverse locaties van buitenaf waren daar druk bezig met de voorbereidingen van het ruiterbewijs. De paarden werden gepoetst, tuig en zadels werden na gekeken en toch wel wat nerveus werd nog even snel het een en ander nagevraagd bij de instructie. Om 13.00 namen dan ook 23 deelnemers plaats in de kantine om daar het theoretische gedeelte af te leggen.

Daarna werden er 4 groepen aangewezen die allemaal om de beurt in het land moesten laten zien of men over genoeg capaciteiten beschikte om door te gaan voor het praktij gedeelte over de weg. Helaas was dit niet voor iedereen weggelegd. 4 Deelnemers werden helaas afgewezen om hieraan deel te nemen. De rest maakte zich op voor het laatste zeer spannende gedeelte: de praktijktoets over de weg. Gelukkig beschikte de ruiters over voldoende ervaring om tijdens deze toets te laten zien dat zij de verkeersregels en hun paard of pony goed onder controle hebben. Alles verliep zoals het hoorde. Weer terug op locatie brak dan ook het allerspannendste van de dag aan, het moment van de waarheid. Zijn wij wel of niet geslaagd?

En onder luid gejuich vertelde de examinator Partrick Berendse aan de meeste deelnemers, dat zij waren geslaagd. Helaas voor 3 van de 19 deelnemers van stal Zadelpret en Troje viel de uitslag een beetje tegen 2 moeten het theorie gedeelte overdoen en 1 het praktijk gedeelte.

Van de deelnemers buitenaf zijn er 4 deelnemers die een nieuwe poging moeten ondernemen voor het praktijk gedeelte. Wel waren zij ook allemaal geslaagd voor het theoretische gedeelte. De examinator feliciteerde iedereen met het behaalde resultaat en gaf de organisatie en de instructrice Martje Kuiper een compliment voor de strakke planning en de perfecte manier van lesgeven. Ook gaf hij aan dat onze positieve uitslag boven het landelijke gemiddelde scoorde. Uiteraard zijn Stal Zadelpret en paardensport vereniging Troje uiterst trots op de slagings score en feliciteert al haar deelnemers en de examen begeleidster Martje Kuiper met het behaalde resultaat.

Nu maakt p.s.v Troje zich op voor het jaarlijks terugkerend verenigingskamp. Het komend weekend zal het merendeel van het leden bestand weer te vinden zijn in de Nunspeetse bossen. Daar staat hen weer mooie ruiterroutes, gezellige en spannende activiteiten te wachten.

Ook belangstelling om lid te worden van p.s.v. Troje, bel dan gerust naar ons secretariaat Thea Haak 0297-264821 voor meer informatie. Of kijk op onze website www.paardensportverenigintroje.nl of www.stalzadelpret.nl daar vind men alle verslagen,foto’s, informatie van onze activiteiten en inschrijfformulieren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Volle bak tijdens ruiterbewijs examen op locatie van Stal Zadelpret en P.s.v. Troje

Afgelopen zondag 16 september was het al vroeg een drukte van belang bij Stal Zadelpret Vele deelnemers van Stal Zadelpret en paardensport vereniging Troje en van diverse locaties van buitenaf waren daar druk bezig met de voorbereidingen van het ruiterbewijs. De paarden werden gepoetst, tuig en zadels werden na gekeken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: