001 -Family

Rotaract AMU Pokertoernooi zeer succesvol


Geplaatst op: 18 september 2007
Zondag 16 september vondt het eerste Rotaract AMU Pokertoernooi plaats in Grand-café Meesters in Mijdrecht. Met bijna 70 enthousiaste deelnemers startte het toernooi zondag om exact 13:00. Rond 14:00 ging de verliezersronde van start, de eerste 8 afvallers konden hieraan deelnemen, om alsnog een prijs in de wacht te slepen. Sven Snoek was de winnaar van deze ronde en ging naar huis met een toepasselijk boek: “Pokeren voor Dummies”.

Drie en half uur na het startsein begon de finale ronde, met hierin de laatste 8 deelnemers. Na een zenuwslopende strijd met veel toeschouwers zijn dit de beste vier:

1 Patrick Hengeveld
2 Roger Knops
3 Dave van Nieuwkerk
4 Robin ten Brink

De eerste prijs was voor Patrick Hengeveld. Hij ging naar huis met een toernooi ticket ter waarde van € 60.- te besteden bij Holland Casino. Gezien de € 300.- winst en het enthousiasme van de spelers kan Rotaract AMU terugkijken op een geslaagd toernooi. De behaalde winst zal gedoneerd worden aan Cordaid. Cordaid is een Nederlandse organisatie die zich richt op het verlenen van noodhulp, bestrijden van armoede, maatschappijopbouw en het beïnvloeden van beleid.

Voor ditzelfde doel organiseert Rotaract AMU 27 oktober aanstaande de SNOW FEVER PARTY. Mis het niet, beleef een gezellige avond en lever tegelijkertijd jouw bijdrage aan de mensen die het minder goed hebben. Voor het bestellen van kaartjes en meer informatie kunt u terecht op www.rotaractamu.nl. Rotaract AMU is een club met 20 enthousiaste jongeren die leuke festiviteiten organiseren waarbij de opbrengst bestemd is voor een goed doel.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rotaract AMU Pokertoernooi zeer succesvol

Zondag 16 september vondt het eerste Rotaract AMU Pokertoernooi plaats in Grand-café Meesters in Mijdrecht. Met bijna 70 enthousiaste deelnemers startte het toernooi zondag om exact 13:00. Rond 14:00 ging de verliezersronde van start, de eerste 8 afvallers konden hieraan deelnemen, om alsnog een prijs in de wacht te slepen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: