001 -Family

Ze komen weer; de Amstel-pietjes!


Geplaatst op: 18 september 2007
Zwem- en Polovereniging De Amstel zet weer een mooie traditie voort. Dit is het zesde jaar op rij dat de vereniging deze speculaaspoppenverkoopactie gaat houden.

Hoe gaat deze actie te werk?
Alle leden, jong en oud, hebben een inschrijfformulier ontvangen en gaan daarmee langs de deuren. De gemeenten De Ronde Venen en Uithoorn hebben hiervoor een vergunning verleend. Deze vergunningen staan afgebeeld in het clubblad ’t Zwamsteltje van september. Voor alle zekerheid kunnen twijfelaars hier altijd naar vragen. De speculaaspop weegt een halve kilo en is een halve meter lang en is verpakt in een mooie geschenkdoos. De kosten zijn laag gehouden. De prijs is nog steeds € 3,75 per speculaaspop. Omdat de speculaaspop verpakt is in een geschenkdoos is het ook leuk om deze speculaaspop aan iemand cadeau te doen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Wanneer mag er gelopen worden?
De vergunningen van de gemeenten De Ronde Venen en Uithoorn zijn van 1 t/m 28 oktober geldig. Na deze datum mogen de leden niet meer langs de deuren gaan om deze speculaaspoppen te verkopen. Is er onverhoopt niemand bij u langs geweest en heeft u wel interesse om in het bezit te komen van één of meerdere speculaaspoppen, stuur een e-mail naar gerda.visser@zpv-de-amstel.nl. Vermeld uw naam en adres en hoeveel u er wilt ontvangen. Maak het geld over op bankrekeningnummer 1952.01.264. Maar doet dit wel vóór 29 oktober. In de tweede helft van november worden de speculaaspop(pen) aan de deur afgeleverd.

Kunnen bedrijven ook bestellen?
Als er bedrijven zijn die speculaaspoppen willen bestellen voor hun personeel of voor hun relaties dan is het mogelijk om deze speculaaspoppen bij Zwem- en polovereniging De Amstel te bestellen. Ook bedrijven worden dan verzocht een e-mail te sturen naar gerda.visser@zpv-de-amstel.nl. Vermeld hierin aan wie de factuur geadresseerd moet worden, alsmede hoeveel speculaaspoppen u wenst te ontvangen.
Ook dit kan tot 29 oktober gedaan worden.

Meer informatie over de zwem- en polo activiteiten van De Amstel? Surf naar www.zpv-de-amstel.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ze komen weer; de Amstel-pietjes!

Zwem- en Polovereniging De Amstel zet weer een mooie traditie voort. Dit is het zesde jaar op rij dat de vereniging deze speculaaspoppenverkoopactie gaat houden. Hoe gaat deze actie te werk?Alle leden, jong en oud, hebben een inschrijfformulier ontvangen en gaan daarmee langs de deuren. De gemeenten De Ronde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: