001 -Family

Verdachte personen aangehouden Vinkeveen


Geplaatst op: 18 september 2007
Vinkeveen - In de nacht van maandag 17 op dinsdag 18 september werden drie mannen onder verdachte omstandigheden aangehouden.

Rond 02.00 uur zagen politiemensen op de Buitenborgh een auto met drie inzittenden wegrijden. Ter controle kreeg de bestuurder een stopteken. In de auto zaten drie mannen, mannen van 20 en 22 jaar uit Almere en één 27-jarige Amsterdammer. Geen van hen kon zich legitimeren. Zij hadden een wat onwaarschijnlijk verhaal over hun aanwezigheid daar. In de auto werd inbrekersgereedschap aangetroffen. Daarop werd het drietal aangehouden.

De verdachten werden naar het politiebureau overgebracht. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt. De 27-jarige Amsterdammer kreeg tevens bekeuringen voor het niet bij zich hebben van zijn rijbewijs, kentekenbewijs en keuringsbewijs.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verdachte personen aangehouden Vinkeveen

Vinkeveen - In de nacht van maandag 17 op dinsdag 18 september werden drie mannen onder verdachte omstandigheden aangehouden.Rond 02.00 uur zagen politiemensen op de Buitenborgh een auto met drie inzittenden wegrijden. Ter controle kreeg de bestuurder een stopteken. In de auto zaten drie mannen, mannen van 20 en 22 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: