001 -Family

Politie en brandweer op zoek naar man in Aalsmeer


Geplaatst op: 17 september 2007
Aalsmeer - Maandagmiddag omstreeks 12.30 uur werd de brandweer van Aalsmeer gealarmeerd voor het openen van een deur voor de politie.

De brandweer reed met prioriteit 1 richting de Ketelhuis in Aalsmeer. De brandweer werd opgevangen door de politie. De politie had een melding gekregen dat de bewoner al een paar dagen niet meer was gezien. Hierdoor vermoede dat het niet goed ging met de man.

De brandweer heeft een raam in moeten slaan om naar binnen te kunnen. Na het raam ingeslagen te hebben is er een brandweerman naar de deur gelopen en heeft hem open gedaan.

Na een klein onderzoek bleek de man niet thuis te zijn. De politie heeft een onderzoek in gesteld waar de man is. De brandweer heeft nog de glasscherven opgeruimd. De politie zorgde voor het afdichten van het raam.

Foto's: Edwin van Willegen

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Edwin van Willegen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie en brandweer op zoek naar man in Aalsmeer

Aalsmeer - Maandagmiddag omstreeks 12.30 uur werd de brandweer van Aalsmeer gealarmeerd voor het openen van een deur voor de politie. De brandweer reed met prioriteit 1 richting de Ketelhuis in Aalsmeer. De brandweer werd opgevangen door de politie. De politie had een melding gekregen dat de bewoner al een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: