001 -Family

Gezondheidscentrum Mijdrecht in herfstsfeer


Geplaatst op: 17 september 2007
Mijdrecht - Atelier de Kromme Mijdrecht heeft haar permanente expositie in het Gezondheidscentrum De Ronde Venen aan de Hoofdweg in Mijdrecht weer vervangen.

Leden en cursisten van de kunstenaarsvereniging hebben de opdracht om het begrip 'Herfst' te verbeelden op een zeer gevarieerde manier uitgevoerd. Zo zijn er 'herfstachtige' stillevens en landschappen te zien, maar ook zeer verrassende portretten, die een gevoel van vergankelijkheid of melancholie oproepen. In totaal zijn er weer zo'n vijfenveertig kunstwerken te zien, die in allerlei technieken zijn uitgevoerd. Er zijn subtiele aquarellen, naturalistische en impressionistische schilderijen in olieverf en acryl, maar ook enkele expressieve schilderijen die bijna abstract zijn uitgevoerd.

De tentoongestelde werken kunnen tot medio december op elke werkdag tussen 9 en 16 uur worden bekeken. Wanneer u na het zien van de expositie meer wilt weten over de cursussen van Atelier de Kromme Mijdrecht, dan kunt u terecht op www.atelierdekrommemijdrecht.nl of 's avonds bellen met Netty van Lunteren, telefoon 0297 - 288887.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gezondheidscentrum Mijdrecht in herfstsfeer

Mijdrecht - Atelier de Kromme Mijdrecht heeft haar permanente expositie in het Gezondheidscentrum De Ronde Venen aan de Hoofdweg in Mijdrecht weer vervangen.Leden en cursisten van de kunstenaarsvereniging hebben de opdracht om het begrip 'Herfst' te verbeelden op een zeer gevarieerde manier uitgevoerd. Zo zijn er 'herfstachtige' stillevens en landschappen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: