001 -Family

Trainingsstaf Qui Vive aangevuld en uitgebreid


Geplaatst op: 17 september 2007
Qui Vive heeft enige dagen geleden enkele nieuwe trainingscontracten afgesloten. Het betreft overeenkomsten met Maarten Bos, Chris Thomas en Thomas Zwart. Qui Vive zet met deze ondertekening een belangrijke stap voorwaarts in het verder professionaliseren van de training van de jongste jeugd en het ambitieniveau van Heren 1 en Dames 1

Maarten Bos is aangesteld als trainerscoördinator voor de jongste jeugd (de E- en F-jeugd op de woensdagmiddag) en volgt hiermee Bert Vreeken op. Hij gaat de doelstelling van Qui Vive voor de jongste jeugd (“veilig, leuk en leerzaam hockey spelen”) verder vorm geven. Ook wordt hij assistent trainer/coach bij Dames 1 – als assistent van coach Etienne Spee - en wordt hij de trainer van JB1. Chris Thomas assisteert Maarten bij het coördineren van de jongste jeugd op de woensdagmiddag. Chris traint verder Jongens B2 en traint en coacht Jongens D1. Chris is daarnaast ook zelf speler van Heren 1. Ook coach van Heren 1 Thomas Zwart heeft zijn samenwerking met Qui Vive voortgezet. Hij blijft ook dit seizoen om Heren 1 verder te begeleiden in de spannende overgangsklasse.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Trainingsstaf Qui Vive aangevuld en uitgebreid

Qui Vive heeft enige dagen geleden enkele nieuwe trainingscontracten afgesloten. Het betreft overeenkomsten met Maarten Bos, Chris Thomas en Thomas Zwart. Qui Vive zet met deze ondertekening een belangrijke stap voorwaarts in het verder professionaliseren van de training van de jongste jeugd en het ambitieniveau van Heren 1 en Dames … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: