Atlantis verslaat Midlandia

Geplaatst op: 17 september 2007
Afgelopen zaterdag stond voor Atlantis 1 de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. In een spannende wedstrijd bleek de Mijdrechtse Fortis-equipe uiteindelijk de sterkste.

Atlantis startte in dezelfde opstelling als vorige week met Lisanne van Doornik, Sandra Gortenmulder, Mark Goverse en Jacco van Koeverden Brouwer in de eerste aanval. De eerste verdediging werd gevormd door Chantal Poolman, Eline Laaper, Jimmy de Koning en Pim de Munter.

Het eerste aanvalsvak van Atlantis begon goed. De eerste vrije bal resulteerde direct in een doelpunt, 1-0. Hierna werden de aanvallen van Atlantis echter niet goed georganiseerd, waardoor er niet gescoord werd. Door de sterke verdediging van Atlantis duurde het tot de 14e minuut voordat Midlandia de gelijkmaker kon aantekenen. Het tweede aanvalsvak van Atlantis kwam beter uit de verf. Met twee afstandschoten binnen twee minuten werd een gaatje geslagen met Midlandia, 3-1. Via twee strafworpen en een vrije bal wist Midlandia voor de rust nog te scoren. Atlantis stelde hier twee schoten en een vrije bal tegenover, zodat de ruststand bepaald werd op 6-4.

De tweede helft verliep moeizamer voor Atlantis. Via een afstandschot werd het nog wel 7-4, maar daarna liet de Mijdrechtse ploeg de gasten terugkomen tot 7-7. Het tweede aanvalsvak van Atlantis wist weer het gaatje te slaan met Midlandia. Met twee fraaie afstandsschoten werd het 9-7. In het eerste aanvalsvak was Auke van der Zijden inmiddels in het veld gekomen voor de geblesseerde Jacco van Koeverden Brouwer. Met een afstandsschot bracht hij tien minuten voor tijd de stand op 10-7. In het restant van de wedstrijd werd er niet meer gescoord.

Hoewel er nog genoeg ruimte voor verbetering is, mag Atlantis tevreden zijn met dit resultaat en kan de komende wedstrijden met vertrouwen tegemoet zien.

Voor Atlantis scoorden deze wedstrijd: Jacco van Koeverden Brouwer (4), Jimmy de Koning (2), Chantal Poolman (2), Pim de Munter (1) en Auke van der Zijden (1).

Komende zaterdag speelt Atlantis 1 om 15.30 uur de uitwedstrijd tegen Woudenberg.

Afgelopen zaterdag stond voor Atlantis 1 de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. In een spannende wedstrijd bleek de Mijdrechtse Fortis-equipe uiteindelijk de sterkste. Atlantis startte in dezelfde opstelling als vorige week met Lisanne van Doornik, Sandra Gortenmulder, Mark Goverse en Jacco van Koeverden Brouwer in de eerste … Lees meer »