001 - Bader

Vinken 1 verliest eerste uitwedstrijd


Geplaatst op: 17 september 2007
Afgelopen zaterdag 15 september heeft het door Bouthoorn Teletraining gesponsorde eerste seniorenteam van korfbalvereniging De Vinken hun eerste uitwedstrijd verloren. Het vooraf betitelde kampioenskandidaat Tempo uit Alphen a/d Rijn was een maatje te groot.

Eerste helft; bijblijven
In de eerste uitwedstrijd van dit seizoen kon het team van coach/trainer Dirk vd Vliet in de eerste helft redelijk aanklampen bij Tempo. Met de basisacht; Angela Sloesarwij, Susanne de Wit, Arjan Kroon en Peter Koeleman in de aanval en Charita Hazeleger, Mariska Meulstee, Peter Kooijman en Pascal Kroon in de verdediging werd deze wedstrijd gespeeld. Het duurde lang voordat de doelpunten vielen. Voor rust kon Tempo een klein gaatje slaan en werd met 6-3 de kleedkamers opgezocht

Tweede helft; maatje te groot
Ondanks dat De Vinken terug kwam tot een 7-5 tussenstand, wist Tempo het betere van het spel te behouden. Tempo kwam steeds beter in hun spel en alle spelers begonnen mee te scoren. Ondanks het harde werken van De Vinken slaagden zij er niet in dicht bij Tempo te komen. In de slotfase van de wedstrijd werd duidelijk waarom zij kampioenskandidaat zijn, via een 10-6 tussenstand werd de uiteindelijke uitslag 16-7.

Aanstaande zaterdag 22 september gaat de Bouthoorn equipe proberen uit de eerste punten te behalen in de eerste klasse tegen ONDO uit ‘s Gravenzande. Aanvang van de wedstrijd is 15.30 uur op de sportvelden van CKV ONDO in ‘s Gravenzande.

Voor meer informatie zie onze website www.de-vinken.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinken 1 verliest eerste uitwedstrijd

Afgelopen zaterdag 15 september heeft het door Bouthoorn Teletraining gesponsorde eerste seniorenteam van korfbalvereniging De Vinken hun eerste uitwedstrijd verloren. Het vooraf betitelde kampioenskandidaat Tempo uit Alphen a/d Rijn was een maatje te groot. Eerste helft; bijblijvenIn de eerste uitwedstrijd van dit seizoen kon het team van coach/trainer Dirk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: