001 - Bader

Beach Clean-up door PiMia-Diving Juniorclub


Geplaatst op: 17 september 2007
Op zaterdag 15 september 2007 heeft PiMia-Diving samen met haar juniorleden een groot deel van de onderwaterwereld van eiland 5 in de Vinkeveense plassen op geruimd.

Rond dit eiland, dat in de zomer druk bezocht wordt door zonaanbidders, ligt altijd veel afval in het water. Tijdens de PADI Beach Clean-up is er door een aantal van onze jongste leden hard gewerkt om een groot deel van dit zwerfvuil op te ruimen. Samen met hun begeleider gingen de junior duikers onderwater op jacht naar o.a. bierflesjes en patatbakjes. Het resultaat was een behoorlijke berg afval die bestond uit oude laarzen en schoenen, oud ijzer, aanstekers, borden, glazen flesjes, plastic materiaal, etc.,etc.. Na een uurtje hard werken kon worden vastgesteld dat dit kleine stukje natuur weer mooi schoon was. Tijdens de duiken werden ook nog diverse vissen zoetwaterkreeftjes gezien.

Om de veiligheid van de duikers te garanderen was een gedeelte voor de kant duidelijk gemarkeerd met boeien en werd iedere junior duiker begeleid door een volwassen en ervaren duikleider. Na de duik werd op de duikschool het logboek ingevuld en ontvingen de deelnemers ieder een "Certificaat van deelname" aan deze leuke dag. Kijk voor een volledig fotoverslag op www.pimia.nl in de gallerie.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Pimia Diving

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beach Clean-up door PiMia-Diving Juniorclub

Op zaterdag 15 september 2007 heeft PiMia-Diving samen met haar juniorleden een groot deel van de onderwaterwereld van eiland 5 in de Vinkeveense plassen op geruimd. Rond dit eiland, dat in de zomer druk bezocht wordt door zonaanbidders, ligt altijd veel afval in het water. Tijdens de PADI Beach Clean-up … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: