001 -Family

Vinkevener aangehouden voor mishandeling in Vinkeveen


Geplaatst op: 16 september 2007
Vinkeveen -  Een 32-jarige man uit Vinkeveen is zondag 16 september omstreeks 00.40 uur aangehouden. De Vinkevener wordt verdacht van mishandeling van een 23-jarige plaatsgenoot.

De Vinkevener was in een horecagelegenheid aan de Herenweg aangesproken op zijn gedrag waarna hij werd verzocht de gelegenheid te verlaten. In eerste instantie voldeed hij hieraan. Korte tijd later was hij echter weer binnen en gaf de 23-jarige Vinkevener die hem had verzocht de gelegenheid te verlaten, een vuistslag in het gezicht. Hierna werd hij door beveiligingspersoneel het pand uitgezet. De gewaarschuwde politie traceerde de man op het Tuinderslaantje waarop hij werd aangehouden en werd overgebracht naar het bureau.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinkevener aangehouden voor mishandeling in Vinkeveen

Vinkeveen -  Een 32-jarige man uit Vinkeveen is zondag 16 september omstreeks 00.40 uur aangehouden. De Vinkevener wordt verdacht van mishandeling van een 23-jarige plaatsgenoot. De Vinkevener was in een horecagelegenheid aan de Herenweg aangesproken op zijn gedrag waarna hij werd verzocht de gelegenheid te verlaten. In eerste instantie voldeed … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: