001 -Family

Dronken automobilist verzet zich bij aanhouding De Kwakel


Geplaatst op: 16 september 2007
De Kwakel - Donderdagavond 13 september rond halftien werd bij een automobilist op de Watsonweg in De Kwakel geconstateerd dat hij teveel had gedronken. Bij de aanhouding pleegde hij verzet en moest pepperspray worden gebruikt.

Een vermoedelijk 21 jarige Russische man werkte bij een controle door de politie wel mee aan de eerste ademtest. Die wees uit dat hij ruim teveel had gedronken. Politiemensen wilden de man aanhouden, maar hij bood fors verzet. Door gebruik te maken van pepperspray kon de man onder controle worden gebracht. In het bureau werkte hij verder niet meer mee aan het ademonderzoek. De verdachte is ingesloten. Een onderzoek naar zijn identiteit wordt ingesteld en proces-verbaal wordt tegen hem opgemaakt.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dronken automobilist verzet zich bij aanhouding De Kwakel

De Kwakel - Donderdagavond 13 september rond halftien werd bij een automobilist op de Watsonweg in De Kwakel geconstateerd dat hij teveel had gedronken. Bij de aanhouding pleegde hij verzet en moest pepperspray worden gebruikt. Een vermoedelijk 21 jarige Russische man werkte bij een controle door de politie wel mee … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: