001 -Family

Dodelijk ongeval in Zevenhoven


Geplaatst op: 14 september 2007
Zevenhoven - Een 57 jarige motorrijder uit Zevenhoven is vrijdag 14 september verongelukt nadat hij met zijn motor met zijspan op de Jonge Zevenhovenseweg door nog onbekende oorzaak van de weg was geraakt en in het water was terechtgekomen.

Een voorbijganger zag omstreeks 14.30 uur de motor met zijspan in het water liggen en belde de hulpdiensten. Hulpverleners kwamen ter plaatse en het verkeer werd omgeleid. Een traumahelikopter en duikteams van de Nieuwkoopse en Alphense Brandweer werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Omdat er ter plaatse kleding, een tweede helm en schoenen werden aangetroffen werd gedacht aan een tweede betrokkene. De duikploeg van de brandweer heeft gezocht naar een tweede slachtoffer. Die werd niet gevonden.

Getuigen gezocht
Het stoffelijk overschot van de motorrijder werd onder een wit laken afgevoerd. De verkeersdienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Het tijdstip waarop het ongeval heeft plaatsgevonden is nog onduidelijk. Getuigen worden verzocht zich te melden via 0900 – 8844.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dodelijk ongeval in Zevenhoven

Zevenhoven - Een 57 jarige motorrijder uit Zevenhoven is vrijdag 14 september verongelukt nadat hij met zijn motor met zijspan op de Jonge Zevenhovenseweg door nog onbekende oorzaak van de weg was geraakt en in het water was terechtgekomen. Een voorbijganger zag omstreeks 14.30 uur de motor met zijspan in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: