001 -Family

Man verlaat plaats van ongeval


Geplaatst op: 14 september 2007
Kamerik - Een 21-jarige man zonder vast woon- of verblijfadres is vrijdag 14 september omstreeks 00.45 uur aangehouden in een weiland gelegen langs de Van Teylingenweg. De man wordt verdacht van rijden onder invloed, het veroorzaken van een aanrijding en het verlaten van de plaats van het ongeval.

De 21-jarige man reed in een auto over de Van Teylingenweg richting Woerdense Verlaat. Doordat hij niet voldoende rechts hield, botste hij frontaal op een tegemoetkomende personenauto. Er ontstond alleen materiele schade. Na de aanrijding stapte de 21-jarige man uit en vluchtte het weiland in. Een getuige van het ongeval seinde de politie in. Politiemensen volgden het loopspoor in het natte gras en wisten de man zich in het hoge gras verstopte, aan te houden.

Op het bureau bleek na de ademanalyse dat hij 455 ug/l alcohol in zijn lichaam te hebben. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man verlaat plaats van ongeval

Kamerik - Een 21-jarige man zonder vast woon- of verblijfadres is vrijdag 14 september omstreeks 00.45 uur aangehouden in een weiland gelegen langs de Van Teylingenweg. De man wordt verdacht van rijden onder invloed, het veroorzaken van een aanrijding en het verlaten van de plaats van het ongeval. De 21-jarige … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: