001 -Family

Ernstige verkeerhinder door gekantelde vrachtwagen A2 Abcoude


Geplaatst op: 12 september 2007
Abcoude - Woensdagmiddag omstreeks 15:30 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaats gevonden waarbij twee gewonden zijn gevallen.

Een vrachtwagen in de richting van Abcoude is door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren. Hierbij is de vrachtwagen gekanteld.

De bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar het AMC. Een automobilist die het zag gebeuren is met hartproblemen overgebracht naar het AMC.

De A2 richting Abcoude is volledig afgesloten. Het verkeer wordt door de politie bij Vinkeveen de snelweg afgestuurd. De N201 en de N212 hebben last van ernstige verkeerhinder hierdoor. Ook zijn er vele files ontstaan in de regio Amsterdam.

Klik hier voor een kort filmpje.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ernstige verkeerhinder door gekantelde vrachtwagen A2 Abcoude

Abcoude - Woensdagmiddag omstreeks 15:30 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaats gevonden waarbij twee gewonden zijn gevallen.Een vrachtwagen in de richting van Abcoude is door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren. Hierbij is de vrachtwagen gekanteld.De bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar het AMC. Een automobilist … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: